Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μάλωσε με την Καινούργιου και διασκεδάζει στην Κοπενγχάγη - Δείτε φωτογραφίες

Σε χλιδάτα εστιατόρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μάλωσε με την Καινούργιου και διασκεδάζει στην Κοπενγχάγη - Δείτε φωτογραφίες

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά από 3 χρόνια αντιμετωπίζουν την πρώτη μεγάλη κρίση στην σχέση τους (δείτε εδώ το γιατί).

Οι δυο τους αυτή την περίοδο βρίσκονται σε διάσταση και... αναθεωρούν και επεξεργάζονται κάποια πράγματα. Ο επιχειρηματίας, μάλιστα, έχει βγει κι εκτός Ελλάδας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Για την ακρίβεια βρίσκεται στην Κοπενγχάγη και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει διάφορα stories κάνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους - και σίγουρα όχι μόνο - να ζηλεύουν.

Ο Τσαγκρίδης στην Κοπενγχάγη

Φίλιππος Τσαγκρίδης

Φίλιππος Τσαγκρίδης χωρισμός καινούργιου
Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδι
Φίλιππος Τσαγκρίδης instagram

Φίλιππος Τσαγκρίδης επιχειρηματίας

Φίλιππος Τσαγκρίδης χωρισμός με κατερίνα καινούργιου

Ούτε για καφέ, ούτε για φαγητό - Πού είχε πάει ο Τσαγκρίδης την Καινούργιου στο πρώτο ραντεβού

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τρίτης (19/10) μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέφερε πού είχε πάει για το πρώτο ραντεβού της με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια να κάνουν την αρχή σε καφέ, σε φαγητό άντε σινεμά, ωστόσο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου έκαναν την διαφορά.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρώτο τους ραντεβού έγινε σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

«Στο πρώτο ραντεβού με τον Φίλιππο είχαμε πάει στον Σεφερλή. Είχα βάλει την Πολυκάρπου να πάρει τηλέφωνο την Τσαβαλιά και να πει ότι η Κατερίνα θα έρθει με ένα παιδί. Μας είδε αλλά σου λέει πρώτο ραντεβού μην τους το χαλάσω. Τις επόμενες φορές του έδωσε και κατάλαβε», είπε αρχικά, ενώ όταν η Χρύσλα της είπε ότι είναι γουρλής εκείνη απάντησε: «Ναι εντάξει μέχρι στιγμής».