J2US: Καθηλωτική η ερμηνεία Κόνσολου - Δήμου

Αποθεώθηκαν από την κριτική επιτροπή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Καθηλωτική η ερμηνεία Κόνσολου - Δήμου

Για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις "έκλεψαν" ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου στην σκηνή του μουσικού show «J2US». Το μουσικό ζευγάρι πριν από λίγο ερμήνευσε το κομμάτι «Έχω στενάχωρη καρδιά».

Τα θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή δεν άργησαν καθώς η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήσασταν υπέροχοι, ήσουν σωστός».

Στα ίδια κινήθηκαν και η Μαρία Μπακοδήμου και ο Σταμάτης Φασουλής. Τα καλά λόγια επιβεβαιώθηκαν και βαθμολογικά αφού το ζευγάρι πήρε καρέ του 10. Δείτε ακόμη την εντυπωσιακή έναρξη.

Η εμφάνιση του Κόνσολου - Δήμου στη σκηνή του J2US

Καταχειροκροτήθηκαν Μαρίνος Κόνσολος και Ελένη Δήμου - Καθηλωτική η ερμηνεία τους

Για ακόμα μια φορά απέδειξαν πόσο καλοί είναι, σημειώνοντας μια καθηλωτική εμφάνιση στο αποψινό (30/10) J2US. Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο και την Ελένη Δήμου.

Είναι σίγουρα ένα από τα ζευγάρια που έχουν κερδίσει τις καρδιές των κριτών και φορά με την φορά είναι ολοένα και καλύτεροι. Απόψε τραγούδησαν το «Θέλω κοντά σου να μείνω» μέσα από ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Οι κριτές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνισή τους και η βαθμολογία τους έφτασε τους 38 βαθμούς. Δείτε εδώ και την εμφάνιση της Πηγής Δεβετζή και του Θάνου Πετρέλη.