Οι πρώτες δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για την Φάρμα - «Τα παιδιά μου δεν...»

Σε καραντίνα η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για την Φάρμα - «Τα παιδιά μου δεν...»

Μέσα από το ξενοδοχείο που μένει σε καραντίνα μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, λίγες ημέρες πριν μπει στην Φάρμα. Μαζί με ακόμη μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια, μπαίνει στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπω στη Φάρμα. Τα παιδιά μου δεν ήθελαν και πολύ να πω στο παιχνίδι. Ο μεγάλος μου γιος μου φοβάται ότι θα τον κάνω ρεζίλι», είπε αρχικά.

«Όταν βγω από το παιχνίδι θα ενσωματωθώ στο σχήμα που είχα κανονίσει να εμφανίζομαι πριν πάρω την απόφαση να μπω στο παιχνίδι», είπε σχετικά με την δουλειά της.

«Αυτό που με ανησυχεί παραπάνω είναι το μπάνιο και το φαγητό, αλλά έχω ήδη αρχίσει να κόβω τα γεύματά μου για αυτό το λόγο», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη για την Φάρμα

Tα πρώτα 7 ονόματα που θα μπουν στο ριάλιτι

Η Φάρμα αναμένεται να επιστρέψει για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων όπως είναι λογικό οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου η πρεμιέρα να ξεκινήσει αρκετά σύντομα σε σχέση με το Survivor.

Να τονίσουμε πως και φέτος θα είναι πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ από την άλλη τα πρώτα επτά ονόματα τα οποία θα "εισβάλλουν" είναι γεγονός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», πρόκειται για τους Αγγελική Ηλιάδη, Σταμάτη Γαρδέλη, Μαίρη Μηλιαρέση, Μάνο Πανταζή, Σάσα Μπάστα, Αθανασία Τσουμελέκα και Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης).