Ευχάριστα νέα για την Σάσα Μπάστα - Ανακοινώθηκε πριν μερικές ώρες

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Σάσα Μπάστα - Ανακοινώθηκε πριν μερικές ώρες

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Σάσα Μπάστα. Την ανακοίνωση μάλιστα, έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δυο πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως μπαίνει στον δεύτερο κύκλο της Φάρμας - εκτός πασίγνωστης τραγουδίστριας - που επιστρέφει σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες και ήδη βρίσκεται σε διαδικασία καραντίνας.

Η ανακοίνωση της Σάσας Μπάστα για την Φάρμα

Ε,ναι λοιπόν…it’s official‼️
Στην τελικη ευθεία για την ‘’φαρμα’’.. @farma.greece στον @ant1tv με τον μοναδικό Σακη Τανιμανιδη @sakiswp …..
Είμαστε στην διαδικασία καραντίνας κ αυτό που σκέφτομαι είναι ποσο μου λειπει η οικογένεια μου ηδη (οι πιο μεγάλοι υποστηρικτές μου)…
Αραγε θ αντέξω χωρίς το ‘’ζεστό’’μου μπανιο;;;

Βγήκαν στη "φόρα" τα πρώτα 7 ονόματα που θα μπουν στο ριάλιτι

Η Φάρμα αναμένεται να επιστρέψει για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων όπως είναι λογικό οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου η πρεμιέρα να ξεκινήσει αρκετά σύντομα σε σχέση με το Survivor.

Να τονίσουμε πως και φέτος θα είναι πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ από την άλλη τα πρώτα επτά ονόματα τα οποία θα "εισβάλλουν" είναι γεγονός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», πρόκειται για τους Αγγελική Ηλιάδη, Σταμάτη Γαρδέλη, Μαίρη Μηλιαρέση, Μάνο Πανταζή, Σάσα Μπάστα, Αθανασία Τσουμελέκα και Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης).

Μάλιστα, οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να προλάβουν να βγουν στον αέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor.

Το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Πρωινό» είδαμε τις πρώτες εικόνες από τη νέα «Φάρμα» αλλά και το Σάκη Τανιμανίδη όπου βρίσκεται εκεί συνεχώς για να βοηθήσει με τις προετοιμασίες.