Διέψευσε ότι θα μπει στην «Φάρμα 2» αλλά σήμερα είπε το "ναι"

«Ήμουν λίγο αναποφάσιστη, αλλά φέτος είναι πιο εύκολο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διέψευσε ότι θα μπει στην «Φάρμα 2» αλλά σήμερα είπε το

Οι ετοιμασίες για την «Φάρμα» έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς καθώς αναμένεται να δούμε το ριάλιτι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το πρωί της Πέμπτης 4/11 η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων γ γνωστή τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως πρόκειται να συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

«Θέλω πάρα πολύ να ξεκινήσει όλο αυτό το πολύ ωραίο ταξίδι, η μοναδική εμπειρία. Θέλω να μπω μέσα και να το ζήσω. Θέλω να βρεθώ κοντά στη φύση, να ανακαλύψω κι άλλες πτυχές του εαυτού μου. Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο παρά τις δυσκολίες.

Ήμουν λίγο αναποφάσιστη, αλλά φέτος είναι πιο εύκολο. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα και πιο άνετα στο να με αποχωριστούν. Νιώθω πιο ήρεμη και αισθάνομαι πιο ελεύθερη να κάνω αυτό που θέλω.

Ο μεγάλος μου γιος μου ζήτησε να μην μπω στη “Φάρμα” γιατί θα τον κάνω ρεζίλι. Ο μικρός μου είπε ότι θα με βλέπει. Θα μου λείψουν μόνο τα παιδάκια του. Θα είναι σε καλά χέρια όμως στην γιαγιά και στον παππού»

Η πρώτη τρανσέξουαλ που μπαίνει σε ελληνικό ριάλιτι

Τα ελληνικά ριάλιτι έχουν ανατρέψει για τα καλά τα δεδομένα μέχρι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση και φαίνεται πως ένα αυτό ήρθε να κάνει το επόμενο βήμα. Αυτή τη φορά, η Φάρμα θα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά βάζοντας στο παιχνίδι την πρώτη τρανσέξουαλ που έχει μπει σε ριάλιτι.

Ποια είναι η τρανσέξουαλ που θα μπει στη Φάρμα

Ο λόγος για την ηθοποιό, Μίνα Ορφανού. Η Μίνα Ορφανού κατά τη διάρκεια της εφηβείας της προέβη σε επαναπροσδιορισμό φύλου. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Στρέλλα, ο οποίος της χάρισε βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και από την συμμετοχή της στην σειρά του MEGA "Οι Βασιλιάδες.

Έχει κερδίσει Βραβείο Α' Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου , ενώ και άλλα Βραβεία. Έχει επίσης Υποψηφιότητα για Βραβείο Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου , που θεωρούνται αντίστοιχα των Αμερικανικών Βραβείων Όσκαρ.

Συμμετείχε στο βίντεο-κλιπ της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι "Πιο έρωτας πεθαίνεις" μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς όπως η Εβελίνα Παπούλια και ο Νίκος Αναδιώτης.

Επίσης εκτός από Ηθοποιός , είναι γνωστή Ζωγράφος , Διακοσμήτρια και Τηλεοπτική Προσωπικότητα. Πρόσφατα μάλιστα μία συνέντευξή της ήταν αρκετή για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων λόγω των δηλώσεων που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, η Μίνα Ορφανού έχει δεχθεί πρόταση και φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Φάρμα.