«Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή»

«Αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες και αν είχα παιδιά και ήμουν παντρεμένη, δεν θα το έκανα, θα με ξεφτίλιζα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή»

Στην εκπομπή Love it παραχώρησε συνέντευξη η Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέροντας πως παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει προς το πρόσωπο του για έναν βιασμό δυο απόπειρες, εκείνη έχει καλή άποψη για τον ίδιο.

«Αυτή την εποχή ασχολούμαι με το terrarium, είναι ένα οικοσύστημα φυτών μέσα σε γυάλα. Όταν δουλεύω, θέλω να αμείβομαι, μόλις ακούω για ποσοστά, λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Αν ήθελα να είχα ρόλο, θα τον είχα. Δεν έχει καλό κόσμο αυτός ο χώρος, έχουν πολλά ταμπού», είπε αρχικά για τη ζωή της.

Η δήλωση της Μίνας Ορφανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Εγώ μια ζωή έβλεπα μέσα στο χώρο ότι κορίτσια 20 ετών ήταν με εξηντάρηδες ηθοποιούς, στην ηλικία του παππού τους. Ήξερα κάποιες από τις περιπτώσεις που έχουν βγει στην επιφάνεια. Εγώ αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες, δεν θα το έκανα, κάτι μετά από χρόνια, δεν υπάρχει λόγος. Εγώ αν είχα παιδιά και ήμουν παντρεμένη, δεν θα το έκανα, θα με ξεφτίλιζα. Αυτά λέγονται όταν γίνονται».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε κάνει πρόταση να με σκηνοθετήσει σε ένα μονόλογο. Συναντηθήκαμε στο καμαρίνι του, έμεινα δύο ώρες εκεί, πέρασα τέλεια, συζητήσαμε. Εγώ είδα έναν άνθρωπο απέναντί μου αξιόλογο, σοβαρό, με το χιούμορ του. Από τη στιγμή που εμένα μου φέρεται κάποιος έστω και για μία ώρα σωστά και καλά, η άποψή μου είναι καλή. Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή».

Να σημειώσουμε πως η δήλωση αυτή, στάθηκε ως αφορμή για να καταγγείλει δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη και συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η καταγγελία της Μίνας Ορφανού για λεκτική βία από σκηνοθέτιδα

Η Μίνα Ορφανού είχε μιλήσει ξανά στην κάμερα του «Love it» και την Κατερίνα Νινιού όπου μεταξύ των άλλων αποκάλυψε πως μια πολύ μεγάλη ηθοποιός της έδωσε χαστούκι την ώρα της παράστασης.

Η γνωστή ηθοποιός είπε αρχικά: «Ο κόσμος με ρωτάει γιατί χάθηκα από τον φακό. Είναι επιλογή μου, με κούρασε η υποκριτική. Δεν μου λείπει το θέατρο, σταμάτησαν να μου κάνουν προτάσεις. Έχω πάρει οκτώ βραβεία.

Πρώτου γυναικείου ρόλου, καλύτερου ηθοποιού της χρονιάς, αλλά δεν μου απέδωσαν κάτι. Αυτός ο χώρος δεν είναι για μένα. Οι ηθοποιοί μιας δεκαετίας και πάνω με έβλεπαν στο θέατρο σαν εχθρό τους. Ήταν μαζί μου απότομοι και καυστικοί. Εάν είχαν αξία τα βραβεία, θα μου φέρονταν και με αξία».

Η Μίνα Ορφανού αμέσως μετά πρόσθεσε: «Είμαι σε ένα θεατρικό που σκηνοθετούσε μια γυναίκα, από την οποία είχα εισπράξει λεκτική βία. Όταν ήρθε να μου κάνει την πρόταση, ήταν όλα μέλι γάλα.

Μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου μού άστραψε χαστούκι την ώρα της παράστασης, ενώ δεν ήταν στη σκηνή. Και πήγα μετά να μιλήσω στη σκηνοθέτη και μου ανοίγει ένα στόμα, έναν βόθρο, έναν οχετό. Και λεκτική βία πάνω στη σκηνή. Δηλαδή αυτό το τρανς το είχαν κάνει μέχρι τρανσφόρμερ», κατέληξε η ηθοποιός, η οποία πριν από λίγες μέρες είχε δώσει μια παρόμοια συνέντευξη αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.