Η Σίσσυ Καλλίνη κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη στον αέρα του Love It

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Σίσσυ Καλλίνη κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη στον αέρα του Love It

H δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη, με αφορμή αποκαλύψεις που έγιναν - δείτε το βίντεο που τον "καίει" - σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έκανε την δική της καταγγελία. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ανάμεσα τους, όταν ο γνωστός ηθοποιός εξοργίστηκε και την έδιωξε από το καμαρίνι του με φωνές.

Το περιστατικό ανάμεσα σε Σίσσυ Καλλίνη - Πέτρο Φιλιππίδη

«Εγώ, σαν νεαρή δημοσιογράφος, είχα μια ελεεινή εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με έχει βρίσει και με έχει πετάξει έξω από το καμαρίνι του γιατί δεν του άρεσαν κάποιες ερωτήσεις, πολιτικού περιεχομένου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν 25 χρονών, ήμουν στον ΑΝΤ1, έχω πάει στο καμαρίνι του να του κάνω συνέντευξη, οι συνάδελφοι το θυμούνται και ο οπερατέρ που ήταν μαζί μου στο καμαρίνι το θυμάται γιατί οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την πλατεία».

«Του θύμισα κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει, που προφανώς δεν του άρεσε. Είπε να σταματήσει η κάμερα, του είπα συγγνώμη αν σας ενόχλησα. Και κάνει μια έκρηξη οργής, δεν το πίστευα, δεν το περίμενα. Έτρεμα!».

«Ο Φιλιππίδης είναι αθώος και θα το αποδείξει με κάθε τρόπο»

Τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, κύριο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, υποδέχθηκε μέσω Skype το πρωί της Κυριακής (3/10) η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μάλιστα διαπληκτίστηκε μαζί του για τη θέση που πήρε στο θέμα του ηθοποιού.

Αναφορικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον κ. Φιλιππίδη (σ.σ. 2 απόπειρες και ένας βιασμός), υπογράμμισε ότι ο ηθοποιός «ενσυνείδητα έχει αποφασίσει να μην τροφοδοτεί με ειδήσεις την υπόθεση. Θα μιλήσει στο δικαστήριο». Σχετικά με τις γυναίκες που υπέβαλαν κατηγορίες, ο δικηγόρος του σημείωσε «ότι δε θα κάνει αγωγή για κανένα από τα κορίτσια».

«Η θέση του Πέτρου Φιλιππίδη» τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, «είναι αμετάβλητη. Είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητα του με κάθε μέσο», είπε αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη γραμμή υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Στη συνέχεια, ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στους συναδέλφους του Φιλιππίδη που τον υπερασπίστηκαν, λέγοντας ότι στα πλαίσια μιας δημοκρατικής κοινωνίας δεν γίνεται να μην έχουν το δικαίωμα να «πουν μια καλή κουβέντα». Προσωπικά, όπως δήλωσε ο ίδιος «έχω δεχθεί επιθέσεις λόγω της υπεράσπισής μου».

«Στη θέση του κατηγορουμένου μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν ο Φιλιππίδης είναι ένοχος ή αθώος» επισήμανε ο δικηγόρος του.