«Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς! Το ταλέντο πάει πρώτα» - Η Μαρία Ιωαννίδου ξαναχτυπά

«Έπεσαν να την φάνε την Κωνσταντινίδου! Είναι η άποψη της, δικαίωμα της»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς! Το ταλέντο πάει πρώτα» - Η Μαρία Ιωαννίδου ξαναχτυπά

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου (2/10) η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Φιλιππίδου για την Κωνσταντινίδου και τον Φιλιππίδη

«Ποτέ μου δεν ζήτησα δουλειά, κάθε φορά είχα 15 προτάσεις! Έχουν αλλάξει όμως όλα και έχει συμβεί μια κωλοτούμπα. Με ζήτησαν στη Φάρμα… Εντάξει, δεν μου πήγε πολύ και δεν μου έκατσε. Από κει και έπειτα έπρεπε ο ΑΝΤ1 να με εκμεταλλευτεί κάπως.

Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς… Το ταλέντο για μένα πάει πρώτα. Μια συνάδελφος είπε κάτι για τα δεδομένα, τα metoo και τα λοιπά και έπεσαν να την φάνε. Ντροπή, ρε παιδιά! Είναι η άποψη της, δικαίωμα της.

Μου την έχουν πέσει και μένα γιατί ήμουν ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι. Sorry κιόλας δηλαδή. Αλλά το διαχειρίστηκα. Μπορεί να έχουν τα χίλια δίκια. Ο τρόπος δεν μου αρέσει.

Στο Dancing φαίνεται πως δεν χρειάζονται την εμπειρία μου. Άκουσα, παρασκηνιακά, ότι δέκα με ήθελαν και ένας δεν με ήθελε…»

«Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, στις οποίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ξεκαθάρισε πως κακώς βρίσκεται στη φυλακή.

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε ξανά πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της την είχε πέσει στο παρελθόν, αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε.

«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στον στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα τι έκανε ο Κιμούλης, γιατί τον μπερδέψανε με τους άλλους; Έδωσε νομίζω μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα, συγνώμη.

Με πονάει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε όλο αυτό, κακώς είναι στην φυλακή για εμένα, πήγε να με φλερτάρει είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με την γυναίκα του, την Ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην ενδεχόμενη συμμετοχή της στο Dancing With the Stars, είπε: «Βγες έξω και ρώτα τον κόσμο για το DWTS. Μου είπαν βέβαια για κάποια γκεστ. Αν μου ζητηθεί για να ωφεληθεί το φιντανάκι που έχω μπροστά μου, θα πάω. Εγώ δεν τα έχω με τα παιδιά που είναι στην επιτροπή. Αλλά ιστορία υπάρχει; Η αντίκα πουλάει. Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας, είμαι μία κολωνίτσα κι εγώ».