Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτη επίθεση από το twitter στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τις δηλώσεις που έκανε για τον Φιλιππίδη

«Αχ κυρία Κωνσταντινίδου όσο και αν σε συμπαθώ...»

Απίστευτη επίθεση από το twitter στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τις δηλώσεις που έκανε για τον Φιλιππίδη
News 11.09.2021 14:33
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης και με αφορμή τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Χαρακτηριστικά, μετά την απόφαση να απορριφθεί το αίμα του για αποφυλάκιση, η συνάδελφος του ανέφερε πως είναι καλός ηθοποιός και τον νοιάζουν οι ηθοποιοί.

Αναλυτικά όσα είπε η Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;»

Σχετικά με την απόφαση να μην παίζονται πλέον οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, απάντησε: «Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι.

Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές. Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία, όμως, και να γίνονται. Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται! Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει το χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει η αλήθεια είναι».

Ξεσηκώθηκε το twitter με τις δηλώσεις της

To twitter λοιπόν, ακούγοντας τις δηλώσεις που έκανε για τον κατηγορούμενο ηθοποιό για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, έσπευσε να σχολιάσει το γεγονός.

Αρκετοί μάλιστα ήταν και εκείνοι που έστησαν στον τοίχο και την εκπομπή, λόγω του ότι κανείς δεν της απάντησε, αλλά αντιθέτως έδειξαν να συμφωνούν με τα όσα είπε.

Απίστευτη επίθεση από το twitter στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την δήλωση για τον Φιλιππίδη

Κωνσταντινίδου δήλωση για Φιλιππίδη

Κωνσταντινίδου Χαμογέλα και πάλι συνέντευξη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει βαφτίσει τον γιο του

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή

Share