Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Το επόμενο αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη αφού απορρίφθηκε η αποφυλάκισή του

Τι ζήτησε από τους δικαστές

Το επόμενο αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη αφού απορρίφθηκε η αποφυλάκισή του
News 10.09.2021 07:44
Από Youweekly Team

Το απόγευμα της Πέμπτης 9/9 έγινε γνωστό πως το αίτημα της αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη απορρίφθηκε από τους δικαστές κι έτσι ο ηθοποιός παραμένει στις φυλακές Τρίπολης.

Η αντίδρασή του όταν έμαθε την απόφαση αυτή δεν ήταν και ότι καλύτερο, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να την δεχθεί.

Το δεύτερο αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη

Αξίζει να σημειωθεί πως επιθυμία του ηθοποιού εφόσον απορριπτόταν η αίτησή του ήταν να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης. Στις ίδιες φυλακές κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Οι δύο ηθοποιοί σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι κρατούμενοι στον ίδιο θάλαμο ενώ τους χωρίζει ένα κρεβάτι.

Μάλιστα αναμένεται να συνεργαστούν σε θεατρική παράσταση που θα ανεβάσει ο Δημήτρης Λιγνάδη με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Νέα τραγωδία για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Μόλις τον κατήγγειλε κι άλλη πασίγνωστη ηθοποιός!

Κι ενώ η Βάνα Μπάρμπα πριν από λίγες ώρες βγήκε πάλι μπροστά και υπερασπίστηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στις φυλακές Τρίπολης, ήρθε ακόμα μια καταγγελία γι' αυτόν από πασίγνωστη και αγαπημένη ηθοποιό!

Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου αποκάλυψε την δική της εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή!

 Πέτρος Φιλιππίδης Μυριέλλα Κουρεντή καταγγελία

Κάποια στιγμή ακούστηκε πως θα συνεργαζόσουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά δεν συνέβη ποτέ. Έφυγες επειδή προσπάθησε να σε προσεγγίσει ερωτικά;

«Δεν θα το μάθω ποτέ, γιατί ήταν ένα ραντεβού στο οποίο πήγα ντυμένη με πολύ φαρδιά και καθόλου προκλητικά ρούχα. Είχα ακούσει διάφορα, όπως και για όλους αυτούς.

Ο κόσμος στο χώρο μας γνώριζε γι’ αυτούς. Αυτό που δεν μου άρεσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο –εκτός από αυτά που άκουσα- είναι ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε σε έναν υπάλληλο που του είχε φτιάξει καφέ και κατά λάθος του έριξε ένα κομματάκι πλαστικό.

Τότε είχε βγάλει τρομερή έπαρση, άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα και να φωνάζει και αυτό μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση.

Αν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να είμαι σε μια παράσταση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν ήθελα καν. Δεν θέλω να δουλεύω για τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τους συνεργάτες τους».

Τι θα έλεγες αν είχες απέναντί σου τον Πέτρο Φιλιππίδη;

«Η μεγαλύτερη τιμωρία αυτών των ανθρώπων είναι η αποχή από όλα αυτά που τόσο καιρό νόμιζαν ότι θα είναι το βασίλειό τους για πάντα. Όσο πιο πολύ οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτούς, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η τιμωρία τους.

Εγώ δεν άφησα κανέναν από όλους αυτούς να με θυματοποιήσει και φυσικά τους αξίζει η φυλακή, η δημόσια κατακραυγή. Εύχομαι ο κόσμος να μην ξεχάσει όλα όσα έκαναν αυτοί οι άνθρωποι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει βαφτίσει τον γιο του

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή

Share