Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει από την καρδιά μου»

«Είμαι εγώ ενάντια στις γυναίκες;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει από την καρδιά μου»

Νέες δηλώσεις για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε η Βάνα Μπάρμπα στο Πρωινό. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε κάνει στηρίζοντας τον συνάδελφό της παρά τις καταγγελίες εις βάρος του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Όπως απάντησε, δεν έχει μετανιώσει για τίποτα από όλα όσα είχε πει για τον ηθοποιό που έχει κριθεί προφυλακιστέος, καθώς τα είπε μέσα από την καρδιά της.

Οι νέες δηλώσεις της Μπάρμπα για τον Φιλιππίδη

«Θα ήθελα να σου πω ότι δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου. Όχι δεν μετανιώνω. Αυτό που θέλω να σου πω και είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή η ιστορία πλέον, αυτή η κατάσταση – που είναι πολύ δυσάρεστη για όλους μας – βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα σε λίγο καιρό. Θα λάμψει η αλήθεια. Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους αυτή την ιστορία, μιλάω για τους δικαστές και τους εισαγγελείς είναι πολύ έξυπνοι. Είναι άνθρωποι που έχουν δει χιλιάδες πράγματα. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πολύ αισιόδοξη.

Μη με αναγκάζεις Γιώργο να λέω πράγματα. Δεν θέλουμε να δικάζουμε μέσα από την τηλεόραση και τα sites. Δεν είναι η τελική απόφαση. Είναι προφυλακισμένος. Πολύ σοφά πήραν αυτή την απόφαση. Η δικαιοσύνη ξέρει τι κάνουμε, εμείς τι δουλειά έχουμε να κρίνουμε; Βγάζουμε μια εμπάθεια. Όταν βγει η απόφαση της δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε. Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω και θα πω είμαι με το μέρος… Ήμουν η πρώτη που είχε τη σημαία μπροστά, όμως δεν θέλω να τους δικάζουμε. Είμαι εγώ ενάντια στις γυναίκες; Εντάξει λέω και εγώ καμιά σαχλαμάρα, άνθρωπος είμαι και εγώ. Δεν θέλω να βλέπω τέτοια μεγάλα ταλέντα… Μη κάνουμε κριτική» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα.

"Προφυλακιστέος ο Φιλιππίδης αλλά ας περιμένουμε την Βάνα Μπάρμπα να..."

Σούσουρο είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό η αποκλειστική συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο περιοδικό YOU, όπου για πρώτη φορά τάχθηκε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορούνταν από γυναίκες του χώρου για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό!

Εχθές, το βράδυ της Τρίτης ο ηθοποιός με δικαστική απόφαση κρίθηκε προφυλακιστέος και η Έλενα Ακρίτα, η δημοσιογράφος με τον αιχμηρό λόγο, προέβη σε μία ανάρτηση "καρφί".

«Προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη» έγραψε και τα σχόλια έπεσαν βροχή.