Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έφτιαξε θεατρική ομάδα στις φυλακές Τρίπολης ο Λιγνάδης - Θέλει να συνεργαστεί και με τον Φιλιππίδη

Στην 10μελη ομάδα και ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό της τότε 11χρονης

Έφτιαξε θεατρική ομάδα στις φυλακές Τρίπολης ο Λιγνάδης - Θέλει να συνεργαστεί και με τον Φιλιππίδη
News 20.08.2021 12:47
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τη δική του θεατρική ομάδα έστησε στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης, έξι μήνες μετά την προφυλάκιση του. Ήδη μάλιστα έχει ξεκινήσει τις πρόβες για την παράσταση που θα ανεβάσει και έχει κάνει πρόταση συνεργασίας και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με το protothema.gr έχει προτείνει και στον συγκρατούμενο και συνάδελφο του να συμμετάσχει στο εγχείρημα - και όχι μόνο μια φορά - , όμως μέχρι στιγμής ο πρόσφατα προφυλακισμένος ηθοποιός δεν έχει ανταποκριθεί. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά να πειστεί καθώς οι δύο τους μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο και περνούν πολλές ώρες μαζί.

Η θεατρική ομάδα που έστησε ο Δημήτρης Λιγνάδης αποτελείται από δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής ιστιοπλοΐας Τριαντάφυλλος Αποστόλου που κατηγορείται για τον βιασμό της τότε 11χρονης πρωταθλήτριας. Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκε, εργάζεται παράλληλα και στα μαγειρεία της Τρίπολης και προσπαθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Η θεατρική παράσταση που θα ανέβει γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Η αλλαγή στο instagram της Ελπίδας Νίνου λίγο μετά τον σάλο με τον σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη

Δεν φεύγει στιγμή από δίπλα του, ακόμα και τώρα που είναι στην φυλακή. Τον στήριζε και θα τον στηρίζει μέχρι το τέλος όπως φαίνεται. Η Ελπίδα Νίνου από όταν έγιναν οι πρώτες καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγο μετά την απολογία της, στην οποία τασσόταν υπέρ του συζύγου της, φυσικά, αποφάσισε να κλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει αν και μαθαίνουμε πως ούτως ή αλλιώς δεν είναι πολύ ενεργή καθώς το τελευταίο που την απασχολεί αυτή την περίοδο είναι να ποστάρει.

Ελπίδα Νίνου σύζυγος Πέτρου Φιλιππίδη instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ο νέος Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για 10 βιασμούς

Οι 10 μαρτυρίες που "έκαψαν" τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έστειλαν φυλακή

Share