Big Brother 2 - highlights 15/11: Σπαραγμός στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού 5 εβδομάδες πριν τον τελικό

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 15/11: Σπαραγμός στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού 5 εβδομάδες πριν τον τελικό

Πολλά ήταν τα κλάματα στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2. Το γεγονός ότι ο Κωστής αποχώρησε στεναχώρησε πολλούς παίκτες που "λύγισαν" ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, 5 εβδομάδες πριν από τον τελικό.

Τα 15/11 highlights του Big Brother 2

Ευδοκία για Νίκο - «Έχουμε συναισθήματα ο ένας για τον άλλον»

Η Ευδοκία αποφάσισε για πρώτη φορά να παραδεχθεί ενώπιον του Big Brother, πως εκείνη και ο Νίκος έχουν έρθει πολύ κοντά και πως έχουν αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλον χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν κάνει σχέση.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μετά τις ερωτήσεις που δέχθηκαν και οι δύο από τους παρουσιαστές στο live της Παρασκευής για τη μεταξύ τους σχέση.

Η Ευδοκία εξήγησε πως είναι κοροϊδία πια να λένε πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους μιας και ο χρόνος που περνάνε μαζί τους έχει κάνει να δεθούν και να γίνουν κάτι παραπάνω από καλοί φίλοι. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει πως ο Νίκος είναι ο σύντροφός της.

Σπαραγμός στο σπίτι - Ράκος ψυχολογικά όλοι με την αποχώρηση του Κωστή

Η αποχώρηση του Κωστή από το live της Παρασκευής (12/11) έφερε μεγάλη θλίψη στο σπίτι σε πολλούς παίκτες. Η Ανχελίτα και ο Πέτσας δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη και με το που έφυγε ο φίλος τους ξέσπασαν σε κλάματα.

Η Ανχελίτα ήταν πραγματικά απαρηγόρητη και δεν μπορούσε να ηρεμήσει για αρκετή ώρα από τη στιγμή που έφυγε ο Κωστής.

Από τη μεριά του, ο Πέτσας δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφυγε ο Κώστας, ένας άνθρωπος αγαθός που δεν είχε κακία με κανέναν, και μένουν στο σπίτι παιδιά που δεν ακούγονται ποτέ και δεν συμμετέχουν σε τίποτα.

«Μία εβδομάδα πριν σε έκραζε» - Η Ανχελίτα "άδειασε" την Μαίρη στην Ευδοκία

H αποχώρηση του Κωστή , έφερε μεγάλη πίκρα τόσο στον Πέτσα όσο και στην Ανχελίτα. Λίγο μετά το live της Παρασκευής, το ζευγάρι έπιασε την Ευδοκία και της μίλησε για τη Μαίρη.

Συγκεκριμένα της μίλησαν για την προηγούμενη εβδομάδα και για τις φορές που την έκραξε επειδή ήταν αρχηγός και είχε πάρει παραπάνω εξουσία.

Η Ευδοκία δε θέλησε να πει κάτι και αντ' αυτού προτίμησε να τους πει πως λογικά φταίει το γεγονός ότι είχε στεναχωρηθεί με την αποχώρηση του Ισίδωρου, ωστόσο και οι δύο συνέχισαν να λένε για τη Μαίρη και για τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεται τους παίκτες μέσα στο σπίτι.

«Η Μαρία είναι το ντόπερμαν της Μαίρης» - "Κόλαφος" ο Πέτσας

O Πέτσας ήταν ένας από τους παίκτες που στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα με την αποχώρηση του Κωστή από το σπίτι του Big Brother και έτσι ξέσπασε όλο του τον θυμό στην Μαίρη, μετά από κάποια σχόλια που έκανε για εκείνον και την Ανχελίτα κατά τη διάρκεια του live της Παρασκευής (12/11).

Μιλώντας λοιπόν στην Ανχελίτα, της εξήγησε πως η Μαίρη είναι ένα χειριστικό άτομο, το οποίο έχει πάρει σαν "σωματοφύλακα" τη Μαρία και την ίδια στιγμή "παίζει' στα δάχτυλα τους συγκατοίκους της, ενώ ξέρει να δημιουργεί καυγά από εκεί που δεν υπάρχει.

Σε άσχημη κατάσταση η Μαίρη - Ξέσπασε σε κλάματα

H Μαίρη άκουσε τα σχόλια που έκανε για εκείνη ο Πέτσας και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα κλάματά της.

Αμέσως κλείστηκε στο δωμάτιό της και τότε ο Μεγάλος Αδερφός την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να συζητήσουν και να του εξηγήσει για ποιο λόγο κλαίει.

Η Μαίρη ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στο δωμάτιο και εξήγησε πως δεν δέχεται να ακούει αυτές τις κουβέντες από τον Πέτσα, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι ένα ευγενικό παιδί.