Big Brother 2: Η τρυφερή αποκάλυψη της Ευδοκίας - «Τον αγαπώ πολύ τον Νίκο»

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η τρυφερή αποκάλυψη της Ευδοκίας - «Τον αγαπώ πολύ τον Νίκο»

Πριν από λίγο στο δωμάτιο επικοινωνίας εμφανίστηκε ο Νίκος Τακλής ο οποίος αναφέρθηκε και στην Ευδοκία Τσαγκλή καθώς τον ρώτησαν οι παρουσιαστές για το τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσά τους.

Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά της να πάει στο δωμάτιο καθώς είναι και η ίδια υποψήφια προς αποχώρηση. Μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε να αναλάβει τις ερωτήσεις προκειμένου να απαντήσει τουλάχιστον η ίδια ποια είναι η πραγματική τους σχέση.

Οι δηλώσεις της Ευδοκίας Τσαγκλή

Ήρθαν ακόμα πιο κοντά Νίκος και Ευδοκία - «Σε αγαπώ πολύ»

Η Ευδοκία και ο Νίκος τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά. Περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί στο σπίτι του Big Brother 2 και φαίνεται πως υπάρχει μία έλξη. Μάλιστα, ο Νίκος την είχε βοηθήσει να πάρει το βέτο την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέσα στην εβδομάδα τους είδαμε να μπαίνουν και μαζί στο ντουζ και στο σημερινό live, παρακολουθήσαμε σε πρώτη μετάδοση μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι, στα οποία, η Ευδοκία πλησίασε τον Νίκο, τον αγκάλιασε και του είπε πως τον αγαπάει πολύ με τον Νίκο να ανταποδίδει.

Μάλιστα στη συνέχεια οι δυο τους συζήτησαν για το γεγονός πως είναι και οι δυο υποψήφιοι, και ξεκαθάρισαν πως σημασία έχει ότι έχουν καλή εικόνα προς τα έξω και ότι δεν έχουν κάποια στρατηγική.

Η στιγμή που ήρθαν κοντά ο Νίκος και η Ευδοκία στο Big Brother 2