Big Brother 2: Νίκος Τακλής για Ευδοκία «Είναι μια πάρα πολύ καλή μου φίλη και ποτέ δεν ξέρεις»

«Είμαι πάρα πολύ κοντά με την Ευδοκία και θεωρώ ότι...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Νίκος Τακλής για Ευδοκία «Είναι μια πάρα πολύ καλή μου φίλη και ποτέ δεν ξέρεις»

Μετά από την αποκάλυψη της Νάταλι Κάκκαβα για το πότε πρόκειται να γίνει ο μεγάλος τελικός του Big Brother 2, ο Νίκος Τακλής βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να μιλήσει στους παρουσιαστές καθώς βρίσκεται υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μεταξύ άλλων η Νάταλι Κάκκαβα, δεν δίστασε να τον ρωτήσει τι συμβαίνει ακριβώς με την Ευδοκία Τσαγκλή καθώς οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι περισσότεροι νόμιζα πως οι δυο τους είναι σε σχέση.

Βέβαια, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως: « Η Ευδοκία είναι μια πάρα πολύ καλή μου φίλη και ποτέ δεν ξέρεις...». Άραγε υπάρχει περίπτωση να τους δούμε μαζί;

Οι δηλώσεις του Νίκου Τακλή για την Ευδοκία Τσαγκλή

Πιο κοντά από ποτέ η Ευδοκία με τον Νίκο

Το τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί πως στο σπίτι του Big Brother 2 οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλάζουν μονίμως καθώς οι καταστάσεις αλλά και οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές κάθε φορά.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Ευδοκία Τσαγκλή αλλά και ο Νίκος Τακλής είναι δυο άτομα τα οποία από την αρχή ήρθαν αρκετά κοντά καθώς οι σχέσεις τους ανάμεσα με τους υπόλοιπους παίκτες δεν ήταν και η καλύτερη τον τελευταίο καιρό.

Έτσι λοιπόν αφού ο Νίκος παραμένει ο αρχηγός του σπιτιού στο δωμάτιό του έχει πάρει μαζί την Ευδοκία. Μεταξύ άλλων οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά αφού έδωσαν κυριολεκτικά "μάχη" στο κρεβάτι. Άραγε ποια θα είναι η σχέση τους αργότερα;

Η "μάχη" του Νίκου και της Ευδοκίας στο σπίτι του Big Brother