Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Πιο μετανιωμένη από ποτέ η Ανχελίτα - Δηλώνει ότι έχει αρχίσει να εκτιμάει την Ευδοκία

«Θέλω να της ζητήσω συγγνώμη»

Big Brother 2: Πιο μετανιωμένη από ποτέ η Ανχελίτα - Δηλώνει ότι έχει αρχίσει να εκτιμάει την Ευδοκία
TV24 20.10.2021 00:17
Από Ίρις Βίλα

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι εξελίξεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά φαίνεται να είναι καταιγιστικές καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες έχουν περάσει από 40 κύματα μιας και η πίεση που δέχονται από παντού είναι αρκετή.

Μέσα σε όλα πριν από λίγο η Ανχελίτα μπορεί να φάνηκε αρκετά εκρηκτική με τις δηλώσεις της για τον Ισίδωρο Δούνη όμως πλέον θεωρεί πως η Ευδοκία έχει παρεξηγηθεί από αρκετούς.

Έτσι λοιπόν η ίδια δήλωσε πως έχει αρχίσει να εκτιμάει την Ευδοκία και θέλει να της ζητήσει συγνώμη μιας και οι δυο τους έχουν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές μέχρι τώρα.

Οι δηλώσεις της Ανχελίτα για την Ευδοκία

Big Brother 2 - Ανχελίτα για Ευδοκία: «Θα φύγουν όλοι και θα μείνει το παράσιτο εδώ;»

Ολοένα και χειροτερεύουν οι σχέσεις μεταξύ της Ανχελίτα και της Ευδοκίας στο σπίτι του Big Brother. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Στηβ, επικρατεί ο κακός χαμός.

Πρώτα είδαμε τα κλάματα του Κωστή, μετά το έντονο ξέσπασμα του Παναγιώτη και μετά τα σκληρά λόγια της Ανχελίτα για την Ευδοκία, καθώς αντί να φύγει εκείνη, έφυγε ο φίλος της.

Σε συζήτηση λοιπόν που είχαν, ο Παναγιώτης πρότεινε να σταματήσουν να την ψηφίζουν και να την βγάζουν στον τάκο, καθώς έτσι θυματοποιείται και ο κόσμος την λυπάται και την κρατάει μέσα.

Φυσικά, η Ανχελίτα ήταν ενάντια στη σκέψη αυτή, καθώς με τον τρόπο αυτόν θα έφευγαν όλοι και θα έμενε, όπως χαρακτηριστικά είπε, το "παράσιτο"!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: "Δεν θέλω υποδείξεις από κανέναν" - Εξωφρενών η Ανχελίτα με την Ευδοκία

Big Brother 2: Ποιος Στηβ; Τα "καυτά" φιλιά της Σύλιας με το σύντροφό της μετά την αποχώρηση

Share