Big Brother 2: Ξέσπασε ο Πέτσας - «Το να το παίζεις θύμα είναι πολύ χειρότερο απο το να είσαι θύτης»

Απογοητευμένος μετά την αποχώρηση του Στηβ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ξέσπασε ο Πέτσας - «Το να το παίζεις θύμα είναι πολύ χειρότερο απο το να είσαι θύτης»

Χαμό φαίνεται πως έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Στηβ από το σπίτι του Big Brother 2. Μετά τα κλάματα του Κωστή, σειρά είχε το ξέσπασμα του Παναγιώτη.

Ο ίδιος μαζί με τον Μιλάτο ήρθαν από την πρώτη στιγμή πολύ κοντά μιας και γνωριζόντουσαν ήδη έξω από το παιχνίδι. Ωστόσο, ο Παναγιώτης τώρα πρέπει να πορευθεί μόνος του, μιας και ο φίλος του βρίσκεται πια πίσω στο σπίτι του.

Λίγο λοιπόν μετά την ανακοίνωση, ο ίδιος ξέσπασε λέγοντας πως δεν πρόκειται ούτε αυτός ούτε κανείς ξανά να ασχοληθεί με την άλλη παρέα του σπιτιού ενώ μάλιστα τόνισε πως «το να το παίζεις θύμα είναι πολύ χειρότερο απο το να είσαι θύτης»!

Το ξέσπασμα του Πέτσα για την αποχώρηση του Στηβ από το Big Brother

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου μετά την αποχώρησή του

Το Σάββατο 9/10 βρέθηκε καλεσμένος ο Στηβ Μιλάτος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά από την αποχώρησή του από το σπίτι του μεγάλου αδελφού. Μέσα σε όλα το γνωστό μοντέλο παραδέχθηκε πως αυτή την φορά ο ίδιος περίμενε πως θα φύγει από το σπίτι του Big Brother, εξηγώντας και τους λόγους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αυτή την εβδομάδα φορά το περίμενα. Τις προηγούμενες ήξερα ότι δεν θα φύγω, αυτήν την φορά ήξερα ότι θα φύγω. Έχει να κάνει με το καρδιογράφημα του παίκτη. Ένιωθα αντί να ανεβαίνω πως κατεβαίνω».

«Χθες το πίστευα ότι θα αποχωρήσω. Σαν φαβορί στο εξής θεωρώ την Ευδοκία, τον Νίκο και τον Κωστή». Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν θεωρώ πως η αποχώρηση μου ήταν ούτε νίκη της Ευδοκίας και του Νίκου ούτε προσωπική μου ήττα. Θεωρώ απλά πως ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ήταν η στιγμή μου γιατί κάποια στιγμή έρχεται και ο κορεσμός».