Big Brother 2: Απαρηγόρητος ο Κωστής μετά την αποχώρηση του Στηβ

"Λύγισε" στην αγκαλιά της Μαίρης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Απαρηγόρητος ο Κωστής μετά την αποχώρηση του Στηβ

Την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου από το Big Brother είδαμε στο live της Παρασκευής (8/10). Φυσικά, ένας από τους παίκτες που στεναχωρήθηκε αρκετά ήταν ο Κωστής.

Μπορεί οι δυο άντρες να τσακωνόντουσαν σχεδόν κάθε μέρα σαν τον σκύλο με την γάτα, ωστόσο πάντα τα έβρισκαν το τέλος της ημέρας.

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν ο Κρητικός να λυπηθεί αρκετά στο άκουσμα του ονόματος του φίλου του. Όπως είδαμε μάλιστα και στο αποψινό (11/10) επεισόδιο του Big Brother, ο Κωστής ξέσπασε σε κλάματα και "λύγισε" στην αγκαλιά της Μαίρης.

Τα κλάματα του Κωστή για την αποχώρηση του Στηβ από το Big Brother 2

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου μετά την αποχώρησή του

Το Σάββατο 9/10 βρέθηκε καλεσμένος ο Στηβ Μιλάτος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά από την αποχώρησή του από το σπίτι του μεγάλου αδελφού. Μέσα σε όλα το γνωστό μοντέλο παραδέχθηκε πως αυτή την φορά ο ίδιος περίμενε πως θα φύγει από το σπίτι του Big Brother, εξηγώντας και τους λόγους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αυτή την εβδομάδα φορά το περίμενα. Τις προηγούμενες ήξερα ότι δεν θα φύγω, αυτήν την φορά ήξερα ότι θα φύγω. Έχει να κάνει με το καρδιογράφημα του παίκτη. Ένιωθα αντί να ανεβαίνω πως κατεβαίνω».

«Χθες το πίστευα ότι θα αποχωρήσω. Σαν φαβορί στο εξής θεωρώ την Ευδοκία, τον Νίκο και τον Κωστή». Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν θεωρώ πως η αποχώρηση μου ήταν ούτε νίκη της Ευδοκίας και του Νίκου ούτε προσωπική μου ήττα. Θεωρώ απλά πως ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ήταν η στιγμή μου γιατί κάποια στιγμή έρχεται και ο κορεσμός».