Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Απρόσμενο ξέσπασμα στο σπίτι

Big Brother 2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε
TV24 09.10.2021 01:04
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ευδοκία, ο Νίκος και ο Στηβ ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενοι οι οποίοι τέθηκαν αυτή την εβδομάδα στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από αυτούς τους τρεις είδε σήμερα (8/10) την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του Big Brother 2.

Η αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother 2

Το τηλεοπτικό κοινό τελικά αποφάσισε να κρατήσει μέσα στο σπίτι τον Νίκο και την Ευδοκία, δύο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά και να διώξει τον Στηβ Μιλάτο. Ο Στηβ έμεινε ψύχραιμος αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το όνομά του, ωστόσο οι φίλοι του ξέσπασαν.

Μάλιστα, ο Κώστας επιτέθηκε στην Ευδοκία και τον Νίκο οι οποίοι χάρηκαν που παρέμειναν μέσα στο παιχνίδι.

Ακόμα δεν μπήκε η Βιολέτα και τους έκανε άνω κάτω - Τσακώθηκε με τον Στηβ για τα μάτια του Νίκου

Η Βιολέτα μπήκε φουριόζα στο σπίτι του Big Brother 2. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο σπίτι πήρε ποινή από τον Μεγάλο Αδερφό καθώς είχε αποκρύψει πως γνώριζε από πριν τον Στηβ και καθώς προχώρησε η εβδομάδα, δημιούργησε νέα ίντριγκα, αυτή τη φορά με το όνομα του Νίκου.

Η Βιολέτα λοιπόν αποκάλυψε στη Σαμάνθα πως ο Νίκος είναι πολύ ωραίο αγόρι. Η πληροφορία αυτή «ταξίδεψε» ανάμεσα στους παίκτες και τελικά έφτασε στα αυτιά του Στηβ από τον Πέτσα. Έτσι, ο Στην έπιασε την Βιολέτα και της ξεκαθάρισε πως αν της αρέσει ο Νίκος πρέπει να ξεκαθαρίσει και να μην παίζει μαζί του.

«Αγάπη μου, έλα λίγο ένα λεπτό. Αγάπη μου σου αρέσει ο Νικολάκης; Ήρθαμε να περάσουμε καλά. Εγώ πράγματα άλλα δεν γουστάρω. Θες να στον φέρω έλα να σου κάνω κονέ», της είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ είπα στη Σαμάνθα ότι ο Νίκος είναι ωραίο παιδί, μετά το είπε στην Ανχελίτα, εκείνη στον Παναγιώτη και σαν καλός φίλος πήγε να προειδοποιήσει τον φίλο του για το τι έχει να πάθει», είπε στη συνέχεια η Βιολέτα εμφανώς ενοχλημένη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Αναστάτωση στο σπίτι με τη «στημένη» ψηφοφορία

Big Brother 2: Η Ευδοκία μίλησε ανοιχτά για τα αισθήματά της για τον Νίκο

Share