Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Ήρθαν ακόμα πιο κοντά Νίκος και Ευδοκία - «Σε αγαπώ πολύ»

Αχώριστοι λίγο πριν ανακοινωθεί ποιος αποχωρεί

Big Brother 2: Ήρθαν ακόμα πιο κοντά Νίκος και Ευδοκία - «Σε αγαπώ πολύ»
TV24 08.10.2021 23:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ευδοκία και ο Νίκος τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά. Περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί στο σπίτι του Big Brother 2 και φαίνεται πως υπάρχει μία έλξη. Μάλιστα, ο Νίκος την είχε βοηθήσει να πάρει το βέτο την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέσα στην εβδομάδα τους είδαμε να μπαίνουν και μαζί στο ντουζ και στο σημερινό live, παρακολουθήσαμε σε πρώτη μετάδοση μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι, στα οποία, η Ευδοκία πλησίασε τον Νίκο, τον αγκάλιασε και του είπε πως τον αγαπάει πολύ με τον Νίκο να ανταποδίδει.

Μάλιστα στη συνέχεια οι δυο τους συζήτησαν για το γεγονός πως είναι και οι δυο υποψήφιοι, και ξεκαθάρισαν πως σημασία έχει ότι έχουν καλή εικόνα προς τα έξω και ότι δεν έχουν κάποια στρατηγική.

Η στιγμή που ήρθαν κοντά ο Νίκος και η Ευδοκία στο Big Brother 2

Η εξομολόγηση της Ευδοκίας για την παρενόχληση που έκανε τη Ναταλί Κάκκαβα να λυγίσει

Σε προηγούμενο live του Big Brother 2, παρακολουθήσαμε την Ευδοκία να κάνει τη δική της γραμμή ζωής, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποίηση που είχε δεχθεί το 2017 από τον τότε σύντροφό της.

Η εξομολόγησή της αυτή, άγγιξε πολλούς από τους παίκτες καθώς και την ίδια τη Ναταλί Κάκκαβα, η οποία πήρε το λόγο και μίλησε για τις 11 γυναικοκτονίες που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας, ενώ δε δίστασε να βουρκώσει μπροστά στις κάμερες με αφορμή το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε στη Ρόδο.

«Θέλω να σου πω ότι δυστυχώς το θέμα που ανέφερες για την κακοποίηση είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Δίνεις ένα πολύ όμορφο μήνυμα, ότι δηλαδή αν αγαπάμε τον εαυτό μου πρέπει να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να σηκώνει το χέρι πάνω μας. Περιέγραψες ότι αυτός ο άνθρωπος έσπασε την πόρτα και έσπασε και εσένα. Όλοι γνωρίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα μετράει 11 γυναικοκτονίες και η βία μέσα στο σπίτια καλπάζει.

Άνθρωποι που έχουν βιώσει τη βία καθημερινά, πρέπει να βάζουν τα όριά τους. Στο λέω γιατί μεγαλώνω δύο γιους και αυτό που τους λέω είναι ότι τις γυναίκες θα πρέπει να τις σέβεστε όσο κανέναν άλλον στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή μπροστά σου υποκλίνομαι. Σ ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας αυτό που συνέβη», είπε και σταμάτησε να μιλάει για να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Αυτή είναι η αποψινή καλεσμένη στο live (8/10)

Big Brother 2 - highlights 7/10: Υποψήφιος ο "σαλιάρης" του σπιτιού - Αυτοί είναι οι 3 προς αποχώρηση

Share