Άγρια δολοφονία στην Ρόδο - Θύμα μια 30χρονη

Το θύμα είχε ζητήσει από τον δράστη να χωρίσουν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγρια δολοφονία στην Ρόδο - Θύμα μια 30χρονη

Νωρίτερα το μεσημέρι ένας άνδρας έστησε ενέδρα θανάτου στην σύντροφό του στην περιοχή Ροδινίου στη Ρόδο. Μάλιστα, ο δράστης λίγο αργότερα αυτοκτόνησε στο σπίτι του. Να τονίσουμε πως την τελευταία περίοδο οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα, με άλλη μια στην Θεσσαλονίκη.

Το θύμα ήταν μόλις 30 χρόνων και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δέχθηκε δυο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Από την άλλη ο δράστης πριν βάλει τέλος στην ζωή του φέρεται να διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο.

Δολοφονία - Ρόδος

Λίγο αργότερα όμως, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή της Κρεμαστής έχοντας στρέψει το όπλο στον εαυτό του. Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, πιθανότατα για να πάει στο σπίτι της που σύμφωνα με την «Ροδιακή» βρίσκεται σε παράλληλη οδό από το σημείο του εγκλήματος.

Η σοκαριστική δολοφονία γυναίκας στην Δάφνη

Σοκ έχει προκαλέσει το στυγερό έγκλημα στη Δάφνη, κατά το οποίο η 32χρονη Άννα δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγο της. Η μαρτυρία μιας γειτόνισσας του ζευγαριού συγκλονίζει.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Σύλβια Μουρούτη τσακωνόταν αρκετά συχνά και μάλιστα σε άσχημο βαθμό. Η κυρία Μουρούτη αναγκάστηκε πριν από 20 περίπου μέρες να καλέσει την αστυνομία. Ωστόσο όπως τόνισε και σε ανάρτησή της στα social media κανένας αστυνομικός δεν πήγε στο σπίτι για να ερευνήσει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Μιλώντας στο protothema.gr η γειτόνισσα του ζευγαριού άκουσε και σήμερα το πρωί την άτυχη Άννα να ουρλιάζει και να ζητάει δύο φορές βοήθεια δύο φορές. Όπως τόνισε η κυρία Μουρούτη ο τσακωμός κράτησε πολύ λίγο και μετά ακολούθησε η απόλυτη σιγή.

«Σήμερα ήμουν το πρωί στο σπίτι, άκουσα την αδικοχαμένη κοπέλα να φωνάζει δύο φορές βοήθεια και μετά η απόλυτη σιγή. Αυτό έγινε περίπου στις 10:20. Άνοιξα την πόρτα της εισόδου και δεν άκουγα τίποτα άλλο. Τσακώνονταν συχνά πολλές φορές. Μπορεί να τσακωθεί ένα ζευγάρι για μικροπράγματα και να ηρεμήσουν άμεσα και έτσι δεν έδωσα την σωστή σημασία γιατί σταμάτησε αμέσως να φωνάζει. Ήταν πολύ γρήγορο», ανεφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της γειτόνισσας η οποία δουλεύει από το σπίτι λόγω κορωνοϊού άκουγε αρκετά συχνά τους τσακωμούς του ζευγαριού. Μάλιστα πολλές φορές οι τσακωμοί ήταν άγριοι σε σημείο ο συζυγοκτόνος να την χτυπάει.

«Εγώ δεν είχα επαφές με την συγκεκριμένη οικογένεια παρόλο που βρίσκομαι στον ίδιο όροφο με την άτυχη 32χρονη γυναίκα και οι τοίχοι μας είναι δίπλα-δίπλα. Επειδή τηλεργάζομαι, είμαι σε χώρο ακριβώς που ενώνει τα διαμερίσματά μας και είχα μια πολύ διαφορετική άποψη για τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι. Υπήρχαν πολλοί συχνοί τσακωμοί, λεκτικοί και αρκετές φορές υπήρχε σωματική βία. Άκουγα τους θορύβους από τους τσακωμούς τους και μάλιστα άκουγα και την γυναίκα να φωνάζει…

Ήταν το βράδυ μεταξύ 10 με 11 Ιουλίου και ξαφνικά άκουσα θορύβους. Την άκουσα να φωνάζει βοήθεια, μάλιστα η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας αφού άκουσε τους θορύβους ανέβηκε στον 3ο όροφο και εγώ είχα ήδη καλέσει το 100 και της το είπα και μου είπε εντάξει. Και έγινε ότι ακριβώς περιγράφω… Ναι ήρθε το περιπολικό μετά από 25λεπτά. Πέρασε από κάτω και έφυγε. Χωρίς καν να χτυπήσουν το κουδούνι μου που τους έδωσα για να μπορέσουν να μπουν πιο γρήγορα μέσα στην πολυκατοικία. Δεν κατέβηκε κανείς από το περιπολικό», είπε αμήχανα η γειτόνισσα της οικογένειας.

Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια...

Posted by Silvia Mourouti on Saturday, July 10, 2021