Στυγερό έγκλημα στην Δάφνη - Έσφαξε την γυναίκα του

Παθολογική ζήλια η αιτία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στυγερό έγκλημα στην Δάφνη - Έσφαξε την γυναίκα του

Πριν από λίγο σημειώθηκε άλλη μια δολοφονία στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 17 στην Δάφνη. Πιο συγκεκριμένα, ένας νεαρός άνδρας από την Αλβανία, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι όπου κατοικούσαν μαζί.

Σκότωσε την γυναίκα του

Ο συζυγοκτόνος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε την γυναίκα του. Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι το έκανε «επειδή τη ζήλευε». Στην συνέχεια, πήγαν στο διαμέρισμα του 3ου όροφο και τη βρήκαν στο κρεβάτι νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Μέχρι στιγμής ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Σημειώθηκε άλλη μια δολοφονία στην Ηλεία με θύμε έναν 59χρονο.

Μακρινίτσα: Ανατριχιάζουν οι δηλώσεις του πατέρα - «Όταν ζητάει τη μαμά του, του λέμε ότι θα τους δούμε στον ουρανό»

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από το διπλό φονικό που έγινε στη Μακρινίτσα και σήμερα, βγήκε η απόφαση για την επιμέλεια του μωρού, το οποίο από εδώ και στο εξής θα μένει με τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας που έφυγε από τα χέρια του πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με το thenewspaper μάλιστα, η οικογένεια της Κωνσταντίνας έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να αλλάξει επίθετο το παιδί και να λάβει το δικό της.

Υπενθυμίζεται ότι το αποτρόπαιο έγκλημα με θύματα την 28χρονη Κωνσταντίνα και τον 30χρονο αδερφό της Γιώργο σημειώθηκε στις 5 Απριλίου. Ο σύζυγος της νεαρής γυναίκας και δράστης της διπλής δολοφονίας προφυλακίστηκε στην Ψυχιατρική Κλινική των Φυλακών Κορυδαλλού.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το διπλό φονικό της 5ης Απριλίου στην Μακρινίτσα, όπου έχασαν τη ζωή τους η 28χρονη Κωνσταντίνα και ο 30χρονος αδελφός της Γιώργος, μέσα στο πατρικό σπίτι τους, από τις μαχαιριές του συζύγου της.

Ο τραγικός πατέρας μιλώντας στο thenewspaper.gr, σημείωσε ότι ακόμα η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Μας πέθανε όλους. Ζούμε μόνο για το εγγονάκι μας. Ευτυχώς είναι μικρό και δεν έχει καταλάβει τα πάντα με λεπτομέρειες. Όταν ζητάει τη μαμά του, τού λέμε ότι έπαθε κάτι κακό μαζί με τον θείο του και θα τους δούμε όλους στον ουρανό» λέει με βουρκωμένα μάτια ο Απόστολος Τσάπας, ο οποίος καλείται ως πατέρας πια να μεγαλώσει το 2,5 ετών εγγόνι του.

«Δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα. Ερχόταν εδώ, έκανε φασαρία, ασκούσε βία. Μου είχε επιτεθεί κι εμένα. Έδινα τόπο στην οργή για την κόρη μου. Δεν ήθελα να έχει μπλεξίματα. Εγώ ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο, αλλά δεν με άφηνε η Κωνσταντίνα. Μου έλεγε: “μπαμπά, αυτό επιδιώκει». Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Βόλου έχει παραχωρήσει ψυχολόγο στην οικογένεια, προκειμένου να τους συμβουλεύσει για τη διαχείριση της κατάστασης πένθους, αλλά και για την ανατροφή του εγγονού.