Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης νίκησε το βέτο

Δεν είναι πια υποψήφιος προς αποχώρηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης νίκησε το βέτο

Την δοκιμασία του βέτο πραγματοποιήσαν στο αποψινό (23/9) επεισόδιο του Big Brother οι παίκτες. Ωστόσο, το αποτέλεσμα προκάλεσε αρκετές εντάσεις.

Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, μια των 4 ατόμων και 3 ατόμων. Οι νικητές της κάθε ομάδας πέρασαν στον τελικό και ένας από τους τρεις θα κέρδιζε το βέτο και συνεπώς την ασυλία.

Νικητής θα οριζόταν αυτός θα έφτανε στην τελευταία μπάλα που βρίσκονταν στην αρένα και να αντέξει περισσότερο πάνω σε αυτή.

Τελικά, αυτός που φαινόταν πως θα κερδίσει ήταν ο Νίκος, ο οποίος όμως έπεσε επίτηδες κάτω προκειμένου να την πρωτιά να την πάρει και η Ευδοκία και να μην είναι πια υποψήφια προς αποχώρηση.

Το αγώνισμα του Βέτο και ο νικητής στο Big Brother 2

Ευχάριστα νέα για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη 1 χρόνο μετά το Big Brother

Μια είδηση για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη έγινε γνωστή στον αέρα της εκπομπής Happy Day. Ένα χρόνο περίπου μετά την συμμετοχή της στο Big Brother, από όπου έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, η Κρητικιά δικηγόρος επιστρέφει στην τηλεόραση.

Η Άννα Μαρία θα τραγουδάει στο Just the 2 of us που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου με τον τρίτο κύκλο μέσα από την συχνότητα του ALPHA και οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη είναι απολαυστικές.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Πέμπτης 23/9 μέσα από την εκπομπή Happy Day αποκάλυψε κάποια από τα ζευγάρια.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μαζί με την περσινή νικήτρια του “Big Brother”, Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα είναι σίγουρα οι πρωταγωνιστές του show.

Επίσης θα δούμε την Σάσα Σταμάτη μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Δημοσθένη Τζουμάνη με την Γιώτα Γρίβα, τον Νίκο Μπάρκουλη με την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου, την Ελένη Δήμου με τον Μαρίνο Κόνσολο και τον Κώστα Φραγκολιά με την Μαντώ.