Νίκος Κοκλώνης για J2US - «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης για J2US - «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε για την μεγάλη πρεμιέρα του Just The Two Of Us όπου πρόκειται να γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Περίεργο ε; Είμαι πολύ χαρούμενος» είπε για τη μεταγραφή του στον Αlpha

«Μακάρι να μπορούσα να βάλω και 50 ζευγάρια γιατί είχαμε πάρα πολλές συμμετοχές οπότε διαλέξαμε 15 ζευγάρια και θα τα δείτε το Σάββατο. Ναι, θα δείτε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Μάρα Μεϊμαρίδη, μπορεί και κάποια άλλη από την εκπομπή» είπε με νόημα και η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αποκαλύψεις!

«Θα με δείτε στο Just σε διάφορους ρόλους εκτός από την επιτροπή. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Να χορέψω; Αφού είμαι αγγούρι! Όταν ξεκίνησε το Just έπαιρνε η παραγωγή. Τώρα τον παίρνουν οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές. Το τραγούδι που θα πει είναι πάρα πολύ δύσκολο, δεν το τολμάει κανείς.

Όσο για την κυρία Μάρα ήθελε κάτι συγκεκριμένο. Θα είναι με τον Σταν. Εκείνη επιμένει για κάτι πολύ διαφορετικό που θα τρίξουν τα πατώματα. Το σκηνικό είναι επιπέδου Eurovision γι’ αυτό έχει επιλέξει και τον Φωκά Ευαγγελινό» .

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

Αυτά είναι τα 8 από τα 14 ζευγάρια - Και η Τούνη με τον Αλεξάνδρου ανάμεσά τους

Τα γυρίσματα του J2US έχουν ήδη ξεκινήσει και σε λίγες μέρες πρόκειται να βγει στον αέρα, από νέο κανάλι, αυτό του ALPHA. Μάλιστα, ανακοινώθηκαν και τα 8 από τα 14 ζευγάρια που θα συμμετάσχουν.

Το πρωί της Τετάρτης, συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τους διαγωνιζόμενους, μέσα από το Happy Day ενώ τόνισε πως η η κριτική επιτροπή παραμένει η ίδια, με τους Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου.

  • Ιωάννα Τούνη – Θοδωρής Φέρρης
  • Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Λιόλιου
  • Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης
  • Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – δεν έχει βρεθεί ο παρτενέρ
  • Ειρήνη Παπαδοπούλου – James Καφετζής
  • Μάρα Μεϊμαρίδη – STAN
  • Κώστας Φραγκολιάς – Μαντώ
  • Χάρης Βαρθακούρης – δεν έχει βρεθεί παρτενέρ

«Αλφαδιάσαμε! Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει! Να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να τουιτάρουμε non stop, όλα μέσα από την καρδιά μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Να που φτάνει η στιγμή να ξανασυναντηθούμε και να γίνει του… Just the 2 of us!

Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος το ραντεβού μας είναι στον Alpha, έναν τηλεοπτικό σταθμό που είναι «Α-list» σε όλα του, προγράμματα, ανθρώπους, δημιουργικότητα και θετική διάθεση!

Ραντεβού το Σεπτέμβριο στον Alpha αγαπημένοι μου -με πολλές πολλές εκπλήξεις, φουλ ανατρεπτικές, ξέρετε εσείς!

Ps περιμένω τα request σας @desp1navandi @vicky_stavropoulou_official @mariabacodimou @inchrisme @kostaskapetanidis @fokasevagelinos», έγραψε χαρακτηριστικά ο παραγωγός και παρουσιαστής στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.