Big Brother 2: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ένα βήμα πριν αποχαιρετήσουν το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και τσακωμούς παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (22/9) στο Big Brother, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τα καρφιά της Ανχελίτα προς την Ευδοκία, με την ίδια να επιβεβαιώνει ολοένα και περισσότερο πόσο... δεν συμπαθεί την εν λόγω παίκτρια.

Ανάλογη αντιπάθεια όμως έχει δείξει και η Σαμάνθα προς το πρόσωπο της Ευδοκίας, με την πρώτη να τσακώνεται μαζί της με την πρόφαση πως έχει πλύνει ελάχιστες φορές τα πιάτα.

Φυσικά, από το επεισόδιο δεν μπορούσε να λείπει ένας τσακωμός μεταξύ Στηβ και Κωστή αλλά και μεταξύ Ανχελίτας και Παναγιώτη, μιας και η πρώτη του δήλωσε πως φοβάται μήπως εκείνος χρησιμοποιεί την σχέση τους στρατηγικά, κάτι που τον εξόργισε.

Τέλος, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο σαλόνι προκειμένου να ξεκινήσουν την διαδικασία ψηφοφορίας και να οριστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτοί λοιπόν είναι η Ευδοκία, ο Νίκος και ο Νικόλας.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είναι για άνω των 18

To Big Brother 2 έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους παίκτες να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν συμπάθειες και αντιπάθειες στο κοινό. Ήδη έχουμε παρακολουθήσει τρεις κανονικές και δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις από το σπίτι.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως μέσα από το καθημερινό πρόγραμμα, βλέπουμε τους διαγωνιζόμενους σε διάφορες εκφάνσεις της μέρας τους. Σε άλλες είναι χαρούμενοι, σε άλλες μαλώνουν και σε άλλες κάνουν... ερωτικά παιχνίδια.

Πριν από κάποιες μέρες λοιπόν, σε ένα επεισόδιο που παίχτηκε στις 11, η Σύλια και η Ανχελίτα αποφάσισαν να πειράξουν λίγο τον Στηβ με τον Παναγιώτη και έτσι ξεκίνησαν να κάνουν παιχνίδια στο κρεβάτι. Η κατάσταση κάπως ξέφυγε, ενώ ο Παναγιώτης φώναζε να σταματήσει να τραβάει η κάμερα.