Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2 - highlights 7/10: Υποψήφιος ο "σαλιάρης" του σπιτιού - Αυτοί είναι οι 3 προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Big Brother 2 - highlights 7/10: Υποψήφιος ο
TV24 08.10.2021 09:06
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, βγήκαν οριστικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Απόψε λοιπόν το βράδυ ένας παίκτης θα μας αποχαιρετήσει και θα πάει στο σπίτι του.

Τα 7/10 highlights του Big Brother 2

Ποινή μη συμμετοχής για την Σαμάνθα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σπίτι του Big Brother 2, καθώς πέρα από την καινούργια παίκτρια, ποινή έφερε επίσης και η Σαμάνθα Μίσοβιτς καθώς θέλησε να οργανώσει την ψηφοφορία και να επηρεάσει την Ανχελίτα.

Ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε όλους τους συγκατοίκους στο σαλόνι και ανακοίνωσε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν επιτρέπεται και της επέβαλε την ποινή της μη συμμετοχής στη διαδικασία του βέτο.

Μάλιστα, η παίκτρια υποστήριξε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι δεν την ενδιαφέρει που έφαγε ποινή καθώς πιστεύει ότι δεν επηρέασε κάποιον στο τι θα ψηφίσει.

«Δεν είμαι σαλιάρης σαν τον Στηβ»

Στο 7/10 επεισόδιο του Big Brother 2, φαίνεται πως οι εξελίξεις δεν είναι και τόσο ευχάριστες καθώς η Σαμάνθα ήταν το δεύτερο άτομο στο σπίτι του μεγάλου αδελφού που πήρε ποινή ενώ από την άλλη η σχέση του Κώστα με τον Στηβ χειροτερεύει.

Οι δυο τους είχαν δώσει μια υπόσχεση πως δεν θα ψηφίσει ο ένας τον άλλον, έτσι ο Κωστής με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί μαζί του θεωρεί πως δεν είναι σαλιάρης καθώς πιστεύει πως ο Στηβ θέλει να δημιουργήσει εντάσεις.

Μάλιστα, μεταξύ τους προσπάθησαν να συζητήσουν και πάλι όπου εκεί ο Κώστας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φαίνεται σαν να έχεις πρόβλημα μαζί μου ή με τη Βιολέτα».

Steve-Ευδοκία-Νίκος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον Νάσο. Μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν ότι θα δώσει το βέτο του στην Ευδοκία -καθώς όπως είπε έχουν πολλά κοινά- ανακοίνωσε στο σπίτι ότι το «δίκαιο είναι» να κάψει το βέτο του ως νεοεισερχόμενος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Οι απώλειες του Κωστή που του κόστισαν - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Big Brother 2: Άσχημος καυγάς μεταξύ Στηβ και Κωστή - «Είσαι πέντε χρονών με αυτά που κάνεις, είσαι παιδί»

Share