Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Έξαλλη η Ανχελίτα - «Εδώ μέσα θα γίνει μακελειό»

«Εδώ μέσα υπάρχει επιλεκτική αντίληψη»

Big Brother 2: Έξαλλη η Ανχελίτα - «Εδώ μέσα θα γίνει μακελειό»
TV24 20.10.2021 00:03
Από Ίρις Βίλα

Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις στο σπίτι του μεγάλου αδελφού δεν έχουν τέλος καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους αλλάζουν με το πέρασμα του καιρού.

Μετά από την ψηφοφορία, όπου υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν ο Παναγιώτης Πέτσας και ο Ισίδωρος Δούνης οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς οι "μάσκες" έπεσαν.

Έτσι λοιπόν, στο στόχαστρο έχει μπει ο Ισίδωρος Δούνης καθώς η Ανχελίτα ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται να γίνει μακελειό με την ψηφοφορία ενώ από την άλλη αναρωτήθηκε και ανέφερε "Δεν καταλαβαίνεται τι φτυάρι έχει φύγει για την Ευδοκία από τον Ισίδωρο».

Οι δηλώσεις της Ανχελίτα

Κυκλοφόρησε τραγούδι ενώ είναι μέσα στο σπίτι του Big Brother 2

Τι κι αν η Ανχελίτα βρίσκεται εδώ και ένα μήνα μέσα στο σπίτι του Big Brother 2, η εταιρεία της, αποφάσισε να βγάλει σε κυκλοφορία το νέο της τραγούδι, το οποίο αναμένεται να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ της φετινής χρονιάς.

Η Αχνελίτα αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του γνωστού ριάλιτι και η αλήθεια είναι πως η εμπειρία της αυτή στο Big Brother θα ανεβάσει πολύ τις μετοχές της στον χώρο του τραγουδιού.

Το κομμάτι κυκλοφόρησε μαζί με ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, στο οποίο η τραγουδίστρια ανάβει «φωτιές» με την εμφάνισή της.

Το νέο τραγούδι της Ανχελίτα του Big Brother

To «Que Sera, Sera», με την υπογραφή των Trilogy στη μουσική και τους στίχους, είναι ένα «φρέσκο» τραγούδι με σύγχρονο ήχο και ελληνικό στίχο, ενώ συνοδεύεται από ένα εξίσου «εκρηκτικό» music video που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2 - Ανχελίτα για Ευδοκία: «Θα φύγουν όλοι και θα μείνει το παράσιτο εδώ;»

Big Brother 2 - Ανχελίτα: «Θα πάρω το βέτο και θα κάνω σόου»

Share