Big Brother 2: Πιο αγανακτισμένος από ποτέ ο Παναγιώτης Πέτσας

«Ήμουν σίγουρος ότι θα βγω υποψήφιος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Πιο αγανακτισμένος από ποτέ ο Παναγιώτης Πέτσας

Οι εξελίξεις στο σπίτι του Big Brother 2, είναι άκρως καταιγιστικές για άλλη μια φορά καθώς μετά από την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου για την εβδομάδα που μας πέρασε κατέληξε σε ισοψηφία δύο συγκατοίκων, του Ισίδωρου και του Παναγιώτη.

Μέσα σε όλα, αυτή η επιλογή αναμενόμενο ήταν να φέρει έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στη Σαμάνθα και στη Μαίρη ενώ η γενικότερη στάση και συμπεριφορά της φαίνεται να έχει εκνευρίσει και τον Κώστα με τον οποίο μέχρι πρότινος είχε μία φιλική σχέση.

Έτσι λοιπόν, ο Παναγιώτης Πέτσας μίλησε φανερά αγανακτισμένος στον Μεγάλο Αδερφό καθώς ήξερε πως ακόμη μια φορά θα είναι υποψήφιος.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Πέτσα

Οι σκέψεις του Παναγιώτη Πέτσα να συμμετάσχει... στο Survivor

Σε στίβο μάχης αποφάσισαν να μετατρέψουν οι παίκτες του Big Brother 2 τον κήπου του σπιτιού. Συγκεκριμένα, έφτιαξαν πίστα και έτρεξαν σε ζευγάρια, όπως είδαμε στο αποψινό (15/10) Big Brother Live (δείτε εδώ ποιος είναι ο σημερινός καλεσμένος).

Από τους παίκτες που τα πήγαν περίφημα είναι ο Παναγιώτης Πέτσας ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να συμμετάσχει και στο επόμενο Survivor.

Άμα τυχόν τον δούμε πάντως κι εκεί, θα έχει κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο «επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι» μιας και στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στο X- Factor, στο GNTM, τώρα στο Big Brother.