Big Brother 2: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Λίγο μετά την αποχώρηση του Μιχάλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμα ένα live του Big Brother παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (15/10) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ ενώ ένας ακόμη παίκτης αποχαιρέτησε οριστικά το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ο Χρήστος Μακρίδης ήταν ο αποψινός καλεσμένος έκπληξη, ο οποίος έκανε τα δικά του σχόλια, μοιράστηκε τις εμπειρίες του από το Big Brother 1 ενώ έδωσε και τις δικές του συμβουλές στα παιδιά.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Γρηγόρη Γκουντάρα πως ο παίκτης που αποχωρεί ήταν ο Μιχάλης, οι παίκτες ξεκίνησαν την διαδικασία ψηφοφορίας του πρώτου υποψηφίου για την επόμενη εβδομάδα.

Οι πρώτοι λοιπόν υποψήφιοι είναι ο Παναγιώτης και ο Ισίδωρος μιας και είχαν υποψηφία.

ΣΚΑΙ: Το Big Brother φτάνει στο τέλος του

Προγραμματισμένο φέρεται να ήδη το φινάλε του «Big Brother». Πιο συγκεκριμένα, δύο περίπου μήνες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του νικητή, σε έναν όχι και τόσο επιτυχημένο κύκλο του «Μεγάλου Αδερφού».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, το τελευταίο LIVE έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το κοινό θα απολαύσει την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor (δείτε εδώ ποιος έκλεισε να μπει στο παιχνίδι φέτος!).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης καθώς η χασούρα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο του Big Brother όσο και των ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef» και «Κάτι Ξαναψήνεται» μόνο μικρή δεν ήταν…

Στηβ Μιλάτος: "Στην τελική τριάδα θα είναι..." - Αυτά είναι τα φαβορί του πρώην παίκτη του Big Brother

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) ο Στηβ Μιλάτος. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το Big Brother, ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, το μοντέλο αποκάλυψε και τους παίκτες που ίσως καταφέρουν να φτάσουν στην τριάδα του τελικού.

«Ο Κώστας Στυλιανάκης θα είναι πιστεύω στην τελική τριάδα. Οι άλλοι δύο θα είναι ο Νικόλας Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή νομίζω».

Σχετικά με το αν θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά είπε: «Θα ήθελα να κάνω μια στήλη με τα δικά μου, να έχει να κάνει με τη μόδα και γενικά με αυτό που ξέρω να κάνω. Δεν θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρω».