Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Αποχαιρετά οριστικά το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ακόμα ένα live του Big Brother παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (15/10) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ ενώ ένας ακόμη παίκτης αποχαιρέτησε οριστικά το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ο Χρήστος Μακρίδης ήταν ο αποψινός καλεσμένος έκπληξη, ο οποίος έκανε τα δικά του σχόλια, μοιράστηκε τις εμπειρίες του από το Big Brother 1 ενώ έδωσε και τις δικές του συμβουλές στα παιδιά.

Μετά από μια έκπληξη στην Ευδοκία και μετά από μια καθηλωτική εξομολόγηση της Μαίρης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε τον παίκτη που θα χρειαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Υποψήφιοι ήταν ο Κωστής, ο Νίκος, ο Μιχάλης, ο Παναγιώτης και η Ευδοκία και τελικά ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Μιχάλης.

Η αποχώρηση του Μιχάλη από το Big Brother 2

Στηβ Μιλάτος: "Στην τελική τριάδα θα είναι..." - Αυτά είναι τα φαβορί του πρώην παίκτη του Big Brother

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) ο Στηβ Μιλάτος. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το Big Brother, ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, το μοντέλο αποκάλυψε και τους παίκτες που ίσως καταφέρουν να φτάσουν στην τριάδα του τελικού.

«Ο Κώστας Στυλιανάκης θα είναι πιστεύω στην τελική τριάδα. Οι άλλοι δύο θα είναι ο Νικόλας Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή νομίζω».

Σχετικά με το αν θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά είπε: «Θα ήθελα να κάνω μια στήλη με τα δικά μου, να έχει να κάνει με τη μόδα και γενικά με αυτό που ξέρω να κάνω. Δεν θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρω».