Big Brother 2: "Μου ζητήθηκε να..." - Η αποκάλυψη της Μαίρης για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

"Αν μπορούσα να πω με μια λέξη αυτό που ένιωσα είναι θυμός και σοκ..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Την γραμμή ζωή της Μαίρης παρακολουθήσαμε στο αποψινό Big Brother Live, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η συγκεκριμένη μάλιστα παίκτρια -που πριν δύο μέρες τσακώθηκε άσχημα στο σπίτι- εξομολογήθηκε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο εργασίας της.

Η αποκάλυψη της Μαίρης στο Big Brother 2 για την σεξουαλική παρενόχληση

«Το 2008 ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην διοίκηση επιχειρήσεων. Μια πολύ μεγάλη πολυεθνική μού δίνει την ευκαιρία και με επιλέγει ανάμεσα σε πάρα πολλούς. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να είσαι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας και να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο σωστά γίνεται και να μπορέσουν να σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι με τον ίδιο σεβασμό και να έχεις ίσες ευκαιρίες. Και τις είχα.

Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη που ήμουν στην πολυεθνική, αποφασίζω να φύγω και να πάω σε μικρότερες εταιρείες. Βίωσα την παρενόχληση. Πιο συγκεκριμένα, μου ζητήθηκε να αλλάξει ο χώρος εργασίας και να ακολουθήσω τον διευθυντή μου για να δουλέψουμε μόνοι μας. Όχι απλά αρνήθηκα αλλά απευθύνθηκα και σε άλλους ανθρώπους για αυτό. Δυστυχώς τότε δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να φύγω από την δουλειά και να δηλώσω παραίτηση. Αν μπορούσα να πω με μια λέξη αυτό που ένιωσα είναι θυμός και σοκ».

Στηβ Μιλάτος: "Στην τελική τριάδα θα είναι..." - Αυτά είναι τα φαβορί του πρώην παίκτη του Big Brother

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) ο Στηβ Μιλάτος. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το Big Brother, ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, το μοντέλο αποκάλυψε και τους παίκτες που ίσως καταφέρουν να φτάσουν στην τριάδα του τελικού.

«Ο Κώστας Στυλιανάκης θα είναι πιστεύω στην τελική τριάδα. Οι άλλοι δύο θα είναι ο Νικόλας Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή νομίζω».

Σχετικά με το αν θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά είπε: «Θα ήθελα να κάνω μια στήλη με τα δικά μου, να έχει να κάνει με τη μόδα και γενικά με αυτό που ξέρω να κάνω. Δεν θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρω».