Big Brother 2: Η έκπληξη που δέχτηκε η Ευδοκία από την μητέρα της - Έμεινε με το στόμα ανοιχτό

Έπαθε σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Η έκπληξη που δέχτηκε η Ευδοκία από την μητέρα της - Έμεινε με το στόμα ανοιχτό

Μπορεί να είναι υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο η Ευδοκία έλαβε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη από την μητέρα της στο αποψινό (15/10) Big Brother live.

Η συγκεκριμένη παίκτρια λοιπόν βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και έλαβε ένα βίντεο-μήνυμα από τη μητέρα της. Κάποια στιγμή λοιπόν εκείνη της έδειξε ότι έκανε τατουάζ με το όνομά της, με την Ευδοκία να παθαίνει σοκ. και την άφησε άφωνη.

«Το έλεγε καιρό και τώρα το έκανε. Απίστευτο! Το έκανε τώρα που είμαι μέσα! Μου έχει λείψει πάρα πολύ, τη σκέφτομαι συνέχεια. Έχω μείνει άφωνη!», είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία.

Η έκπληξη της μητέρας της Ευδοκίας στο Big Brother live

Στηβ Μιλάτος: "Στην τελική τριάδα θα είναι..." - Αυτά είναι τα φαβορί του πρώην παίκτη του Big Brother

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) ο Στηβ Μιλάτος. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το Big Brother, ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, το μοντέλο αποκάλυψε και τους παίκτες που ίσως καταφέρουν να φτάσουν στην τριάδα του τελικού.

«Ο Κώστας Στυλιανάκης θα είναι πιστεύω στην τελική τριάδα. Οι άλλοι δύο θα είναι ο Νικόλας Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή νομίζω».

Σχετικά με το αν θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά είπε: «Θα ήθελα να κάνω μια στήλη με τα δικά μου, να έχει να κάνει με τη μόδα και γενικά με αυτό που ξέρω να κάνω. Δεν θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρω».