Big Brother 2 - highlights 14/10: Η ξαφνική αποχώρηση και οι άγριοι τσακωμοί

Ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 14/10: Η ξαφνική αποχώρηση και οι άγριοι τσακωμοί

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, καθώς είχαμε μια ξαφνική αποχώρηση, αλλά και αρκετούς τσακωμούς και ξεσπάσματα. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Τα 13/10 highlights του Big Brother 2

Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε - Νέα αποχώρηση από το σπίτι

Μια νέα οικειοθελή αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο (13/10) επεισόδιο του Big Brother. Ο λόγος για την Βιολέτα Αρεστή, η οποία όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δεν αντέχει να ξυπνάει και να μην νιώθει καλά τόσο με τους συγκάτοικους της ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αποχώρηση του Στηβ.

«Παιδάκια μου όμορφα θέλετε να μαζευτείτε να σας πω κάτι; Λοιπόν συγκάτοικοι έχω να σας ανακοινώσω ότι θα αποχωρήσω, οι λόγοι είναι πάρα πολλοί μικρά, μικρά κομματάκια από την στιγμή που εγώ ξυπνάω και δεν νιώθω καλά προτιμώ να πάω σπίτι μου. Για τις λίγες ημέρες που είμαι εδώ τις 10 ημέρες έζησα πολλά πραγματάκια, οπότε μπορώ όταν βγω να πω ότι έζησα μια εμπειρία», είπε η συγκεκριμένη παίκτρια.

Λίγο αργότερα, εκείνη μάζεψε τα πράγματά της, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

«Το βασίλειο έπεσε, τανκς τώρα» - Κόλαφος ο Ισίδωρος

Το σπίτι του Big Brother έχει πια χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Ο Ισίδωρος λοιπόν, για ακόμη μια φορά, δεν μάσησε τα λόγια του και "άδειασε" κανονικά μερικούς από τους αντιπάλους του.

Μετά από συνομιλία του με την Ευδοκία, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Το τανκς είναι όλη η ομάδα που έμεινε. Στην αρχή ήταν βασίλειο αλλά έφυγε ο βασιλιάς κι η βασίλισσα. Εγώ νομίζω ότι πυροβόλα μπροστά είναι η Σαμάνθα κι ο Πάνος, αρχηγός η Ανχελίτα και στα καύσιμα είναι ο Κωστής. Οι θέσεις μπορεί κι εναλλάσσονται κιόλας, Βέβαια από τους καινούριους όσοι πιστοί από τους καινούριους θέλουν, μπορούν να γίνουν μέρος του.

Εμείς οι περιπλανώμενοι είμαστε ποιος θα την φάει πρώτος. Καλά τώρα το τανκς κατευθύνεται προς την Ευδοκία αλλά κι εμείς από γύρω είμαστε ποιος θα την φάει πρώτος.» είπε.

"Ο Γαβαλάς με έχει φτάσει στα όρια μου" - Έξαλλη η Μαίρη

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε στο (13/10) επεισόδιο του Big Brother η Μαίρη. Συγκεκριμένα, η ίδια τα έβαλε με τον Μιχάλη Γαβαλά, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, την έχει φτάσει στα όρια της.

Ο ίδιος από την στιγμή που η Μαρία βγήκε αρχηγός αρνείται να ακολουθήσει τις εντολές της και συνεχώς διαμαρτύρεται, κάτι που έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις.

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της Μαίρης, η οποία δεν ήθελε καν να μιλάει για εκείνον, ο οποίος οφείλει να συμπεριφερθεί με βάσει τους κανονισμούς και να ακούει τον αρχηγό.

"Σκοτώθηκαν" Παναγιώτης και Μαίρη - "Είναι το θέατρο του παραλόγου"

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βιολέτας Αρεστή, επικράτησε ο κακός χαμός στο σπίτι. Και αυτό γιατί ακολούθησε ένα τεράστιος τσακωμός, ίσως ο μεγαλύτερος που έχει ξεσπάσει μέχρι στιγμής μεταξύ των παικτών.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη είχε ένα πολύ έντονο διαπληκτισμό με τον Παναγιώτη, με την ίδια λίγο αργότερα να ξεσπά σε φωνές και κλάματα. «Ο Παναγιώτης είναι απόλυτα ειρωνικός, τη στιγμή που μιλάει για ειρωνία.

Μιλάει όπως μιλάει γιατί κρατιέται να είναι ευγενής κι όταν ξεχνιέται του βγαίνει αυτό το ύφος», είπε η Μαίρη μιλώντας στην κάμερα. «Είναι το θέατρο του παραλόγου. Συνεχίζει η παρέα τα δικά της, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Και συνεχίζει και η Ευδοκία αυτό που κάνει, το οποίο επηρεάζει όλους».

Από την άλλη, ο Παναγιώτης σχολίασε: «Είμαι προβληματισμένος ρε φίλε, δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Πώς συνέβη αυτό; Δεν προσέβαλα κανέναν» με τον τσακωμό τους να διαρκεί αρκετή ώρα.

Ποινή στον Μιχάλη από τον Μεγάλο Αδερφό

Ποινή πήρε ο Μιχάλης Γαβαλάς. Ο ίδιος πάνω στα νεύρα του και πάνω σε έναν διαπληκτισμό που είχε, χάλασε τον φράχτη , με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Φυσικά, το περιστατικό αυτό το είδε ο Μεγάλος Αδερφός και δεν θα μπορούσε παρά να τον τιμωρήσει για την συγκεκριμένη πράξη.

Έτσι, μπροστά σε όλους τους παίκτες, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε πως ο Μιχάλης είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, πως αποκλείεται από την διαδικασία της ψηφοφορίας αλλά και από την διαδικασία του βέτο. Στο μεταξύ, η συμπεριφορά του συγκεκριμένου παίκτη φαίνεται να έχει εκνευρίσει σε τεράστιο βαθμό την Μαίρη.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι από την προηγούμενη εβδομάδα η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία ψηφίστηκε κατά το live της Παρασκευής. Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Μιχάλης Γαβαλάς, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή για την ζημιά που προκάλεσε στον φράχτη.

Στην διαδικασία ψηφοφορίας βγήκε ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος έχει προκαλέσει πολύ αρνητική εντύπωση μετά τον καυγά του με την Μαίρη Βαρσάμη, ο Κωστής Στυλιανάκης, που το είχε ζητήσει για να δει τι γνώμη έχει ο κόσμος για τον ίδιο κι η Σαμάνθα Μίσοβιτς, της οποίας την στάση δεν αποδέχονται αρκετοί συγκάτοικοι.