Big Brother 2 - highlights 8/10: Η αποχώρηση του Στηβ έφερε πολλές αντιδράσεις και...επιθέσεις

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 8/10: Η αποχώρηση του Στηβ έφερε πολλές αντιδράσεις και...επιθέσεις

Μια αποχώρηση είχαμε από το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα, που όμως βγήκε live. Δεν έλειψαν οι τσακωμοί και οι επιθέσεις.

Τα 8/10 highlights του Big Brother 2

Ήρθαν ακόμα πιο κοντά Νίκος και Ευδοκία - «Σε αγαπώ πολύ»

Η Ευδοκία και ο Νίκος τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά. Περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί στο σπίτι του Big Brother 2 και φαίνεται πως υπάρχει μία έλξη. Μάλιστα, ο Νίκος την είχε βοηθήσει να πάρει το βέτο την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέσα στην εβδομάδα τους είδαμε να μπαίνουν και μαζί στο ντουζ και στο σημερινό live, παρακολουθήσαμε σε πρώτη μετάδοση μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι, στα οποία, η Ευδοκία πλησίασε τον Νίκο, τον αγκάλιασε και του είπε πως τον αγαπάει πολύ με τον Νίκο να ανταποδίδει.

Μάλιστα στη συνέχεια οι δυο τους συζήτησαν για το γεγονός πως είναι και οι δυο υποψήφιοι, και ξεκαθάρισαν πως σημασία έχει ότι έχουν καλή εικόνα προς τα έξω και ότι δεν έχουν κάποια στρατηγική.

Αναστάτωση στο σπίτι με τη «στημένη» ψηφοφορία

Η τελευταία ψηφοφορία έφερε μεγάλες εντάσεις στο σπίτι. Η Σαμάνθα πήρε ποινή καθώς προσπάθησε να στήσει το αποτέλεσμα, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να συμμετέχει στη διεκδίκηση του βέτο.

Η κίνηση αυτή όπως ήταν φυσικό, έφερε μεγάλες αντιδράσεις μέσα στο σπίτι. Η Ευδοκία και η Μαίρη ενοχλήθηκαν πολύ με το γεγονός ότι στήθηκε η ψηφοφορία ενώ από τη μεριά τους, η Σαμάνθα και ο Πέτσας επέμεναν ότι δεν έκαναν τίποτα που να βλάπτει την ακεραιότητα του παιχνιδιού.

Όλοι οι παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους και οι τόνοι ανέβηκαν για ακόμα μία φορά.

Ακόμα δεν μπήκε η Βιολέτα και τους έκανε άνω κάτω - Τσακώθηκε με τον Στηβ για τα μάτια του Νίκου

Η Βιολέτα μπήκε φουριόζα στο σπίτι 2. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο σπίτι πήρε ποινή από τον Μεγάλο Αδερφό καθώς είχε αποκρύψει πως γνώριζε από πριν τον Στηβ και καθώς προχώρησε η εβδομάδα, δημιούργησε νέα ίντριγκα, αυτή τη φορά με το όνομα του Νίκου.

Η Βιολέτα λοιπόν αποκάλυψε στη Σαμάνθα πως ο Νίκος είναι πολύ ωραίο αγόρι. Η πληροφορία αυτή «ταξίδεψε» ανάμεσα στους παίκτες και τελικά έφτασε στα αυτιά του Στηβ από τον Πέτσα. Έτσι, ο Στην έπιασε την Βιολέτα και της ξεκαθάρισε πως αν της αρέσει ο Νίκος πρέπει να ξεκαθαρίσει και να μην παίζει μαζί του.

«Αγάπη μου, έλα λίγο ένα λεπτό. Αγάπη μου σου αρέσει ο Νικολάκης; Ήρθαμε να περάσουμε καλά. Εγώ πράγματα άλλα δεν γουστάρω. Θες να στον φέρω έλα να σου κάνω κονέ», της είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ είπα στη Σαμάνθα ότι ο Νίκος είναι ωραίο παιδί, μετά το είπε στην Ανχελίτα, εκείνη στον Παναγιώτη και σαν καλός φίλος πήγε να προειδοποιήσει τον φίλο του για το τι έχει να πάθει», είπε στη συνέχεια η Βιολέτα εμφανώς ενοχλημένη.

Η Ευδοκία μίλησε ανοιχτά για τα αισθήματά της για τον Νίκο

Στο live (8/10), αφού παρακολουθήσαμε ένα πολύ ιδιαίτερα τετ-α-τετ ανάμεσά τους, η Ευδοκία μίλησε με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκεί, κλήθηκε να απαντήσει στο αν υπάρχει περίπτωση η σχέση της με τον Νίκο να γίνει από φιλική, ερωτική.

Η Ευδοκία απάντησε πως ποτέ δεν λέει ποτέ και ότι δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια του παιχνιδιού ανάμεσά τους, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα σενάρια.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Η Ευδοκία, ο Νίκος και ο Στηβ ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενοι οι οποίοι τέθηκαν αυτή την εβδομάδα στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από αυτούς τους τρεις είδε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του Big Brother 2.

Το τηλεοπτικό κοινό τελικά αποφάσισε να κρατήσει μέσα στο σπίτι τον Νίκο και την Ευδοκία, δύο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά και να διώξει τον Στηβ Μιλάτο. Ο Στηβ έμεινε ψύχραιμος αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το όνομά του, ωστόσο οι φίλοι του ξέσπασαν.

Μάλιστα, ο Κώστας επιτέθηκε στην Ευδοκία και τον Νίκο οι οποίοι χάρηκαν που παρέμειναν μέσα στο παιχνίδι.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους παίκτες. Λίγο μετά την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα πραγματοποιηθεί live ψηφοφορία για τον πρώτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο υποψήφιος αυτός δε θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την αρχηγεία στο αγώνισμα που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ σε περίπτωση ισοψηφίας, ο αρχηγός της νέας εβδομάδας θα είναι αυτός που θα επιλέξει ποιος θα είναι ο υποψήφιος.

Οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν ένας ένας μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας και η πλειοψηφία έδειξε την Ευδοκία, η οποία θα βρεθεί για ακόμα μία φορά στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.