Big Brother 2: Ποινή μη συμμετοχής για την Σαμάνθα

Ποιος είναι ο λόγος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ποινή μη συμμετοχής για την Σαμάνθα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σπίτι του Big Brother 2, καθώς πέρα από την καινούργια παίκτρια, ποινή έφερε επίσης και η Σαμάνθα Μίσοβιτς καθώς θέλησε να οργανώσει την ψηφοφορία και να επηρεάσει την Ανχελίτα.

Ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε όλους τους συγκατοίκους στο σαλόνι και ανακοίνωσε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν επιτρέπεται και της επέβαλε την ποινή της μη συμμετοχής στη διαδικασία του βέτο.

Μάλιστα, η παίκτρια υποστήριξε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι δεν την ενδιαφέρει που έφαγε ποινή καθώς πιστεύει ότι δεν επηρέασε κάποιον στο τι θα ψηφίσει.

Η καθοδήγηση της Σαμάνθας και η ποινή από τον Big Brother

Big Brother 2: Απίστευτη επίθεση Σαμάνθας σε Ευδοκία - «Αυτό είναι το υφάκι μου κι άμα σ' αρέσει»

Εδώ και αρκετές μέρες έχει φανεί η αντιπάθεια της Σαμάνθας προς την Ευδοκία. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/9) του Big Brother 2 επιβεβαιώθηκε.

Συγκεκριμένα, η Ευδοκία με τον Ισίδωρο πήραν την πρωτοβουλία να χρησιμοποιήσουν στο μεσημεριανό που ετοίμαζαν υλικά του πρωινού τους, δηλαδή γαλοπούλα και τυρί.

Αυτό εξόργισε την Σαμάνθα, η οποία ξεκίνησε ένα παραλήρημα προς την Ευδοκία, παρόλο που η δευτέρη της ξεκαθάρισε πως υπάρχουν αρκετά υλικά ακόμα για τις υπόλοιπες μέρες.

Η Σαμάνθα ωστόσο συνέχιζε να φωνάζει προκαλώντας μια απίστευτη σύχγυση, με την Ευδοκία ωστόσο να προσπαθεί να κρατά ήρεμους τόνους.

Η επίθεση της Σαμάνθας στην Ευδοκία στο Big Brother 2