Big Brother 2: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Απέκτησε ταυτόχρονα και ασυλία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Για τον νέο αρχηγό αυτής της εβδομάδας αγωνίστηκαν οι εναπομείναντες παίκτες στο σπίτι του Big Brother. Μπορεί στην αρχή να υπήρχε αρκετή ένταση εξαιτίας της αποχώρησης του Στηβ αλλά και της "επίθεσης" προς την Ευδοκία, ωστόσο όλοι τα άφησαν για λίγο πίσω και πήγαν πιο έτοιμοι από ποτέ προκειμένου να κερδίσουν την αρχηγεία και ταυτόχρονα την ασυλία.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κατακτήσουν για μερικές μέρες τον τίτλο αυτόν αλλά τελικά η παίκτρια που ήταν πιο δυνατή ήταν η Μαρία Αλεξόγλου!

Η δοκιμασία για τον αρχηγό στο σπίτι του Big Brother 2

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου μετά την αποχώρησή του

Το Σάββατο 9/10 βρέθηκε καλεσμένος ο Στηβ Μιλάτος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά από την αποχώρησή του από το σπίτι του μεγάλου αδελφού. Μέσα σε όλα το γνωστό μοντέλο παραδέχθηκε πως αυτή την φορά ο ίδιος περίμενε πως θα φύγει από το σπίτι του Big Brother, εξηγώντας και τους λόγους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αυτή την εβδομάδα φορά το περίμενα. Τις προηγούμενες ήξερα ότι δεν θα φύγω, αυτήν την φορά ήξερα ότι θα φύγω. Έχει να κάνει με το καρδιογράφημα του παίκτη. Ένιωθα αντί να ανεβαίνω πως κατεβαίνω».

«Χθες το πίστευα ότι θα αποχωρήσω. Σαν φαβορί στο εξής θεωρώ την Ευδοκία, τον Νίκο και τον Κωστή». Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν θεωρώ πως η αποχώρηση μου ήταν ούτε νίκη της Ευδοκίας και του Νίκου ούτε προσωπική μου ήττα. Θεωρώ απλά πως ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ήταν η στιγμή μου γιατί κάποια στιγμή έρχεται και ο κορεσμός».