Big Brother 2: Στο πλευρό της Ευδοκίας η Μαίρη - "Την κατηγορείτε ενώ κάνετε αντίστοιχα πράγματα"

Η αποχώρηση του Στηβ έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Στο πλευρό της Ευδοκίας η Μαίρη -

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο σπίτι του Big Brother με αφορμή την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου. Στο στόχαστρο του σχολιασμού βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Ευδοκία.

Οι συγκάτοικοί της συνεχώς θεωρούν πως παίζει το θύμα και αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος την κρατά συνεχώς μέσα στο παιχνίδι, για αυτό και ο Παναγιώτης πρότεινε μια εναλλακτική λύση.

Ωστόσο, η Μαίρη θέλησε να πάρει το μέρος της Ευδοκίας, μιας και έχουν έρθει αρκετά κοντά από την αρχή του παιχνιδιού.

«Η Ευδοκία είναι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος με συγκεκριμένη προσωπικότητα όπως όλοι μας. Αν σεβόμασταν αυτό το οποίο είναι και δεν μπαίναμε σε διαδικασία να το κοντράρουμε, θα ήταν όλα καλύτερα, αλλά είναι έτσι όπως είναι και εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Ξέρω ότι σας τσιγκλάει αλλά είναι ο τρόπος της έτσι. Η Ευδοκία αντί να αδιαφορήσει κάποιες φορές, κάθεται και τσιγκλάει. Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως; Ότι την κατηγορείτε για κάτι τη στιγμή που κάνετε τα ίδια πράγματα» είπε η Μαίρη.

Οι δηλώσεις της Μαίρης για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου μετά την αποχώρησή του

Το Σάββατο 9/10 βρέθηκε καλεσμένος ο Στηβ Μιλάτος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά από την αποχώρησή του από το σπίτι του μεγάλου αδελφού. Μέσα σε όλα το γνωστό μοντέλο παραδέχθηκε πως αυτή την φορά ο ίδιος περίμενε πως θα φύγει από το σπίτι του Big Brother, εξηγώντας και τους λόγους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αυτή την εβδομάδα φορά το περίμενα. Τις προηγούμενες ήξερα ότι δεν θα φύγω, αυτήν την φορά ήξερα ότι θα φύγω. Έχει να κάνει με το καρδιογράφημα του παίκτη. Ένιωθα αντί να ανεβαίνω πως κατεβαίνω».

«Χθες το πίστευα ότι θα αποχωρήσω. Σαν φαβορί στο εξής θεωρώ την Ευδοκία, τον Νίκο και τον Κωστή». Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν θεωρώ πως η αποχώρηση μου ήταν ούτε νίκη της Ευδοκίας και του Νίκου ούτε προσωπική μου ήττα. Θεωρώ απλά πως ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ήταν η στιγμή μου γιατί κάποια στιγμή έρχεται και ο κορεσμός».