Big Brother 2 - Ανχελίτα για Ευδοκία: «Θα φύγουν όλοι και θα μείνει το παράσιτο εδώ;»

"Στα μαχαίρια" πια οι δύο παίκτριες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2 - Ανχελίτα για Ευδοκία: «Θα φύγουν όλοι και θα μείνει το παράσιτο εδώ;»

Ολοένα και χειροτερεύουν οι σχέσεις μεταξύ της Ανχελίτα και της Ευδοκίας στο σπίτι του Big Brother. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Στηβ, επικρατεί ο κακός χαμός.

Πρώτα είδαμε τα κλάματα του Κωστή, μετά το έντονο ξέσπασμα του Παναγιώτη και μετά τα σκληρά λόγια της Ανχελίτα για την Ευδοκία, καθώς αντί να φύγει εκείνη, έφυγε ο φίλος της.

Σε συζήτηση λοιπόν που είχαν, ο Παναγιώτης πρότεινε να σταματήσουν να την ψηφίζουν και να την βγάζουν στον τάκο, καθώς έτσι θυματοποιείται και ο κόσμος την λυπάται και την κρατάει μέσα.

Φυσικά, η Ανχελίτα ήταν ενάντια στη σκέψη αυτή, καθώς με τον τρόπο αυτόν θα έφευγαν όλοι και θα έμενε, όπως χαρακτηριστικά είπε, το "παράσιτο"!

Το κράξιμο της Ανχελίτα για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Το "καυτό" πλάνο Πέτσα - Ανχελίτα που συζητήθηκε όσο κανένα

Η σχέση του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτα, έχει έρθει πιο κοντά... από ποτέ. Το ζευγάρι του Big Brother 2 δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα του, ακόμη και όταν οι κάμερες τους καταγράφουν. Πολλές επίσης είναι οι φορές που έχουν συζητηθεί στα social media λόγω κάποιων ακατάλληλων κινήσεων....

Πρόσφατα λοιπόν, έκαναν για ακόμη μια φορά το χατίρι του κάμεραμαν και χάρισαν ένα "καυτό" πλάνο στην κάμερα με τους δυο τους να είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και αγκαλιασμένοι να φιλούνται με πάθος.

Να σημειώσουμε πως Πέτσας και Ανχελίτα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο δημοφιλείς παίκτες, άρα η τακτική τους πιάνει.

Το