Big Brother 2: Ασυγκράτητοι πλέον - Ανχελίτα και Πέτσας πιο εκδηλωτικοί από ποτέ

Οι δυο τους σε ένα δωμάτιο για όλη την εβδομάδα και ήδη έχουμε τα πρώτα... καυτά πλάνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ασυγκράτητοι πλέον - Ανχελίτα και Πέτσας πιο εκδηλωτικοί από ποτέ

Αρχηγός για αυτήν την εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother είναι η Ανχελίτα, η οποία έπρεπε να διαλέξει έναν συμπαίκτης της για να πάρει μαζί τη στο Captains Room.

Η ίδια συγκέντρωσε όλα τα παιδιά στο σαλόνι, χωρίς βέβαια να υπάρχει και ιδιαίτερη αγωνία, μιας και ήταν δεδομένο ότι θα διαλέξει τον Παναγιώτη, κάτι που και πράγματι έγινε, παρόλο που την εξόργισε με την πλάκα του.

Το ζευγάρι με το που έφτασε στο δωμάτιο δεν δίστασε να... εκδηλώσει στο λεπτό τις ερωτικές του διαθέσεις ενώ είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι!

Ανχελίτα και Παναγιώτης στο Captains room

Οι δηλώσεις του μπαμπά του Πέτσα για τη σχέση με την Ανχελίτα και το Big Brother 2

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια νύφη μας. Από ότι καταλαβαίνω είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει, να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί έχει στοχεύσει και εννοείται ότι εγκρίνω», είπε αρχικά.

Για την ακατάλληλη σκηνή στο ντουζ είπε: «Καμάρωνα τον γιο μου. Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Μόνος του μπήκε στο παιχνίδι και ήξερε τι έκανε».