Big Brother 2: Έξαλλη η Ανχελίτα με τον Παναγιώτη - Ο πρώτος τους γερός τσακωμός

Μαλλιά κουβάρια στο σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Έξαλλη η Ανχελίτα με τον Παναγιώτη - Ο πρώτος τους γερός τσακωμός

Μια αρκετά δύσκολη μυστική αποστολή ανέθεσε το βράδυ της Τρίτης ο Big Brother στον Παναγιώτη Πέτσα, που προκάλεσε την οργή της Ανχελίτα,. όπως είχαμε δει και στο τρέιλερ.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτος έπρεπε να καταφέρει να την πεισεί να διαλέξει κάποιον άλλον μαζί της στο Captain' s room, κάτι που την φάνηκε περίεργο και ανούσιο, μιας και είναι ζευγάρι και θέλουν να είναι μαζί όλη την ώρα.

Ο ίδιος λοιπόν είπε σαν δικαιολογία ότι πρέπει να μείνει με τον Στηβ, επειδή έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα, με την Ανχελίτα να γίνεται έξαλλη, ωστόσο κατάφερε και την έπεισε.

Μετά από έναν τσακωμό τους, ο Παναγιώτης της αποκάλυψε την αλήθεια και τελικά κέρδισαν και την αποστολή αλλά και ένα ρομαντικό δείπνο.

Η αποστολή του Big Brother στον Παναγιώτη Πέτσα και η οργή της Ανχελίτα

Οι δηλώσεις του μπαμπά του Πέτσα για τη σχέση με την Ανχελίτα και το Big Brother 2

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια νύφη μας. Από ότι καταλαβαίνω είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει, να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί έχει στοχεύσει και εννοείται ότι εγκρίνω», είπε αρχικά.

Για την ακατάλληλη σκηνή στο ντουζ είπε: «Καμάρωνα τον γιο μου. Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Μόνος του μπήκε στο παιχνίδι και ήξερε τι έκανε».