Big Brother 2: «Σύννεφα» στη σχέση Πέτσα - Ανχελίτα - Απόψε ο πρώτος μεγάλος καυγάς τους

Τι συμβαίνει ανάμεσα στο παθιασμένο ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Σύννεφα» στη σχέση Πέτσα - Ανχελίτα - Απόψε ο πρώτος μεγάλος καυγάς τους

Σχεδόν ένα μήνα βρίσκεται στον αέρα το Big Brother 2 και ένα από τα θέματα που μας έχουν απασχολήσει από την πρώτη στιγμή είναι η σχέση του Παναγιώτη Πέτσα με την Ανχελίτα. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως και δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό η σχέση τους έχει προχωρήσει πάρα πολύ, σε σημείο που ενοχλούν τους συγκατοίκους τους.

Όλα όμως αλλάζουν σήμερα, μιας και το ζευγάρι θα έχει τον πρώτο μεγάλο καυγά του. Συγκεκριμένα, ο καυγάς λογικά θα προκύψει εξαιτίας της μυστικής αποστολής που έθεσε ο Μεγάλος Αδερφός στον Πέτσα, με την οποία κλήθηκε να πείσει την Ανχελίτα να μην τον πάρει μαζί στο captain's room.

Οι δηλώσεις του μπαμπά του Πέτσα για τη σχέση με την Ανχελίτα και το Big Brother 2

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια νύφη μας. Από ότι καταλαβαίνω είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει, να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί έχει στοχεύσει και εννοείται ότι εγκρίνω», είπε αρχικά.

Για την ακατάλληλη σκηνή στο ντουζ είπε: «Καμάρωνα τον γιο μου. Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Μόνος του μπήκε στο παιχνίδι και ήξερε τι έκανε».