Big Brother 2: Η Νάταλι Κάκκαβα αποκάλυψε πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η Νάταλι Κάκκαβα αποκάλυψε πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Άλλο ένα live του Big Brother 2 ξεκίνησε πριν από λίγο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπαν την πρώτη "καλησπέρα "τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους.

Η αποκάλυψη της Νάταλι Κάκκαβα

Μάλιστα, όπως είναι λογικό οι παλμοί έχουν ανέβει καθώς οι παίκτες πλησιάζουν στην τελική ευθεία. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παιδιά κοιτάξτε να δείτε, καταλαβαίνω ότι έχουν μείνει μόνο πέντε εβδομάδες για τον μεγάλο τελικό. Το έπαθλο είναι μπροστά στα μάτια σας πλέον.

Οι αγωνίες και οι εντάσεις κορυφώνονται. Και σίγουρα ακόμα περισσότερη αγωνία έχουν οι πέντε υποψήφιοι για αποχώρηση σήμερα το βράδυ, παραπάνω από το μισό σπίτι. Όλοι όσοι δεν είχαν ασυλία.».

«Ο Γκουντάρας και η Κάκκαβα δεν βοηθάνε το Big Brother»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η Μέγκι Ντρίο, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Big Brother 2 και στον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Ναταλί Κάκκαβα, οι οποίοι κατά τη γνώμη της δεν βοηθάνε το ριάλιτι να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε το live).

Ιδανικά, η Μέγκι Ντρίο θα ήθελε να δει παρουσιαστή του Big Brother 2 τον Αλέξη Παππά. Το μοντέλο μιλάει επίσης για την πρόταση που δέχθηκε και αρνήθηκε από τη Φάρμα καθώς και για τις εκπομπές μόδας που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση.

«Είμαι εκτός Φάρμας, απέρριψα την πρόταση, θα ήθελα να δω ένα διαφορετικό καστ. Επιλέγω σε ποιο κανάλι θα παίξω, νομίζω ότι πλέον έχω το πάνω χέρι. Με την Αναστασία Γιούσεφ δε θα ταίριαζα. Είπε ότι έχει 10 χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση. Έχω κάνει τα δικά μου βήματα στην τηλεόραση, και είναι πολύ πιο σοβαρά από της Γιούσεφ.

Η Αγγελική Ηλιάδη πιστεύω ότι θα ζοριστεί πολύ στη Φάρμα και θα είναι από τις πρώτες αποχωρήσεις. Μου είχαν κάνει πρόταση για το Big Brother και το απέρριψα. Για παρουσιαστή θα ήθελα τον Αλέξη Παππά, οι παρουσιαστές που έχουν δε νομίζω ότι βοηθάνε το project.

Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μάλλον δε συνεννοούνται μεταξύ τους. Τη Ραμόνα δε θα την έβαζα κάπου, από πού και ως που είναι στυλίστρια; Είδα τη Ραμόνα έξω προχθές, και έκανες πως δε με είδε, το ίδιο και εγώ. Την εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο δεν νομίζω ότι την είδε πολύς κόσμος, δεν ξέρω και αν το κανάλι, που είναι προβληματικό, μπορεί να τη βοηθήσει. Μία συγκεκριμένη τηλεκριτικός με έκανε να θυμώσω. Εγώ της απαντάω να δέχεται και νέα πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.