Big Brother 2: Πλάνταξαν στο κλάμα - Ποιος αποχώρησε από το σπίτι;

«Θα μου λείψετε αλλά δεν θέλω να κλαίτε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Πλάνταξαν στο κλάμα - Ποιος αποχώρησε από το σπίτι;

Στο τέλος του έφτασε ένα ακόμη live του Big Brother 2 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ μετά από την ανακοίνωση των παρουσιαστών για το ποιος διαγωνιζόμενος από τους πέντε έπρεπε να αποχωρήσει από το σπίτι του μεγάλου αδερφού. Δείτε εδώ πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Μεταξύ άλλων, μετά από την ανακοίνωση όλοι οι κοντινοί φίλου του Κωστή Στυλιανάκη ξέσπασαν σε κλάματα καθώς έμειναν άφωνοι με την ανακοίνωση μιας και δεν περίμεναν αυτή τη την κατάληξη. Τα πρώτα λόγια του Κωστή Στυλιανάκη ήταν χαρακτηριστικά: «Το ήξερα, το ήξερα. Το έλεγα από μέσα ότι θα φύγω».

Η αποχώρηση του Κωστή Στυλιανάκη από το σπίτι του Big Brother 2

Απασφάλισε ο Κωστής - "Η Ευδοκία μπήκε διαβασμένη αλλά μάλλον θα φύγει αδιάβαστη"

Ολοένα και αυξάνονται οι σπόντες που πετάει ο Κωστής για την Ευδοκία στο Big Brother, με την μεταξύ τους σχέση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, όσο συζητούσε με τον Παναγιώτη και τον Νάσο (δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές), τόνισε πως έχει έρθει αρκετά διαβασμένη μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο θα φύγει... αδιαβάστη ενώ το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να το παίζει θύμα και να βγαίνει από πάνω.

Από την άλλη, ο Νάσος αποκάλυψε πως τα περίεργα και πρωτότυπα ρούχα που φοράει συνεχώς η Ευδοκία στο παιχνίδι πρέπει να είναι μια κάποιου είδους στρατηγική, μιας και στο Instagram της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική γυναίκα.

Η σπόντα του Κωστή για την Ευδοκία στο Big Brother 2