Χαιρέτα μου τον πλάτανο 1/12: Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Στο σημερινό (1/12) επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, μια σειρά στην οποία έχουν έρθει τα πάνω κάτω μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Βαλέρια και ο Σάββας προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Καρμέλα μισεί τόσο τον Πλάτανο.

Οι σημερινές 1/12 εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Μήπως η νονά της ιταλικής Μαφίας έχει κάποιο σκοτεινό μυστικό; Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία, όμως θα καταφέρει να τον κάνει να πέσει μέσα;

Expand player

Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή που της είπε ψέματα για να πάει για… λευκές τρούφες με την Πάολα, ενώ ο Τζώρτζης ρίχνει τα ταρό και ανακαλύπτει πως κάποιος από το περιβάλλον του τού λέει ψέματα.

Ο Χαραλάμπης με τον Μένιο έχουν καταφέρει να τρομοκρατήσουν τους Αργυρούς και τρίβουν τα χέρια τους, αλλά ο Κανέλλος, που επεμβαίνει την τελευταία στιγμή για να σώσει το κορίτσι του, τους χαλάει τα σχέδια.

Μια επαγγελματική πρόταση φέρνει σε ρήξη τον Θοδωρή και την Αγγέλα, ενώ μια νέα κόντρα, ανάμεσα στην «Τρουφέξ» και τον συνεταιρισμό που στήνουν οι Πλατανιώτες, ξεκινάει. Τι σχέση έχει ο Βαλεντίνο με την «Πικολάκι»; Θα αποκαλύψει ο Τζώρτζης την αλήθεια για τον Σάββα στη Χρύσα ή θα συνεχίσει να κρατάει μυστικά απ’ όλους;

Λίγα λόγια για την σειρά Χαιρετά μου τον πλάτανο

Ο Βαγγέλας Κυριαζής (Γιάννης Μόρτζος), ο παρανοϊκός γέρος του χωριού, πεθαίνει και αφήνει στα τρία εγγόνια του, Κατερίνα (Πηνελόπη Πλάκα), Τζώρτζη (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος) και Θοδωρή (Γιωργής Τσουρής), όλη του την περιουσία: το σπίτι στο χωριό, τρία χωράφια, έξι στρέμματα το καθένα και τρία εκατομμύρια ευρώ με τον όρο να μείνουν στο χωριό, τον Πλάτανο, για έναν χρόνο. Αν κάποιος λείψει για πάνω από εικοσιτέσσερις ώρες, χάνει αυτομάτως το δικαίωμα διεκδίκησης της κληρονομιάς. Αν χάσουν και οι τρεις τα χρήματα περνούν στο χωριό.[2]Τα πράγματα όμως περιπλέκονται πιο πολύ όταν όλο το χωριό στρέφεται εναντίον στα εγγόνια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Τζώρτζης αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση του με τη Χρύσα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας βάζει τον Σάββα σε υποψίες - Τι συνέβη;