Κουρλαμπάς για Φιλιππίδη: «Ήταν ένα σοκ γενικά για όλους μας η αποχώρηση του από τον Πλάτανο»

«Έξι μήνες δουλεύαμε μαζί και ξαφνικά γίνεται αυτή η ρωγμή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κουρλαμπάς για Φιλιππίδη: «Ήταν ένα σοκ γενικά για όλους μας η αποχώρηση του από τον Πλάτανο»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, παραχώρησε συνέντευξη στην Secret, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη από την τηλεοπτική σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, για λόγους υγείας, όπως έγινε γνωστό.

«Όμως, και στον "Πλάτανο" -που πραγματικά ήταν απόφαση της ΕΡΤ να μπει δυναμικά φέτος με μυθοπλα­σία, με πολύ σπουδαίες σειρές- έχου­με τη χαρά όσοι συμμετέχουμε σε αυ­τήν τη δουλειά να την κάνουμε να ξεχωρίσει, να εισπράττουμε την αγά­πη του κόσμου με αυτή την κωμω­δία και να τους κάνουμε να περνάνε καλά κάθε βράδυ», είπε αρχικά.

Το σχόλιο του Κουρλαμπά για τον Φιλιππίδη

Κουρλάμπας για Φιλιππίδη και Πλάτανο

Όσον αφορά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη: «Ήταν ένα σοκ γενικά για όλους μας. Έξι μήνες δουλεύαμε μαζί και ξαφνικά γίνεται αυτή η ρωγμή. Αν πει κανείς ότι δεν ήταν σοκαριστικό, θα λέει ψέματα. Οποιαδήποτε μορφή βίας ή αλαζονείας, δυσάρεστων καταστάσε­ων από έναν άνθρωπο προς έναν άλ­λον είναι καταδικαστέα. Είναι το αυτονόητο. Ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός και, κυρίως, άν­θρωπος και είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που παίζουμε δίπλα του. Νομίζω ότι ο "Πλάτανος" βρήκε πάλι την τροχιά του και μπαίνει όλο και περισσότερο στις καρδιές των τηλεθεατών».

Ο Τάσος Χαλκιάς αντικατέστησε τον Πέτρο Φιλιππίδη στον Πλάτανο

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

«Πριν από μια ώρα, μου τηλεφώνησε ο κύριος Καραγιάννης για έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα, με την απώλεια του κύριου Φιλιππίδη, θα γίνει πολύ εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά. Θα συζητήσω με τον κύριο Καραγιάννη την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει.

Είναι κάτι που βλέπω πολύ θετικά, είναι μια δουλειά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, ούτε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, ούτε αν τελικά θα τα βρούμε, αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά θα μου αρέσει… Αν είναι να πέφτουν τα φώτα πάνω σου από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων ανθρώπων, δεν είναι τόσο καλό». Δείτε εδώ, στο μεταξύ, όλα όσα ανέφερε ο σεναριογράφος της σειράς για τον Πέτρο Φιλιππίδη!