Big Brother 2: Η έναρξη του μεγάλου τελικού και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κάκκαβα

Όλα όσα ανέφεραν

Πριν από λίγο ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ ο μεγάλος τελικός του Big Brother 2 όπου αναμένεται να μάθουμε τον νικητή του ριάλιτι. Από την άλλη η Νάταλι Κάκκβα τράβηξε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο πλατό, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά.

Η Ανχελίτα, ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή απέχουν μία ανάσα από το στόχο τους. Το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει απόψε στο Big Brother Live με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Πιο συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές ήταν εμφανώς συγκινημένοι μιας και το συγκεκριμένο ταξίδι φτάνει στο τέλος του.

Expand player

Η έναρξη του μεγάλου τελικού του Big brother 2

Ποιος θέλετε να είναι ο μεγάλος νικητής;

Το Big Brother 2 ρίχνει αυλαία απόψε (17/12) και η αγωνία για τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ έχει κορυφωθεί. Ανχελίτα, Πέτσας, Ευδοκία και Νίκος, ρίχνονται στη μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Οι 4 αυτοί παίκτες κατάφεραν να μείνουν αλώβητοι μέσα από διάφορες ψηφοφορίες, ενώ ο Πέτσας συγκεκριμένα κέρδισε και αρκετές ασυλίες, οι οποίες τον οδήγησαν με μεγάλη ευκολία στον τελικό.

Ποιος θα θέλατε να είναι ο νικητής του Big Brother 2;

Μπείτε στα Instagram Stories του Youweekly.gr για να μας δώσετε την απάντησή σας και μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα polls, κουίζ αλλά και συναρπαστικά βίντεο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2 - Πέτσας: Το GNTM, η απώλεια κιλών και ο έρωτας με την Ανχελίτα

Big Brother 2 - Ευδοκία: Η καταγωγή από το εξωτερικό και οι σπουδές του φαβορί για τον τελικό