Big Brother 2 - Πέτσας: Το GNTM, η απώλεια κιλών και ο έρωτας με την Ανχελίτα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνον πριν τον τελικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 - Πέτσας: Το GNTM, η απώλεια κιλών και ο έρωτας με την Ανχελίτα

Η μέρα του μεγάλου τελικού του Big Brother 2 έχει φτάσει και η αγωνία για τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000€ έχει κορυφωθεί. Ένα από τα πρόσωπα που έχουν τραβήξει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού είναι και ο Παναγιώτης Πέτσας.

Η πρώτη γνωριμία του Πέτσα με το τηλεοπτικό κοινό έγινε μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM. Τότε δεν είχε καταφέρει να φτάσει πολύ ψηλά στον διαγωνισμό, ωστόσο δεν έγινε το ίδιο και με το Big Brother 2.

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που μπήκε στο σπίτι, ο Πέτσας ήρθε πολύ κοντά με την Ανχελίτα. Οι δυο τους έγιναν αμέσως ζευγάρι και η μεταξύ τους σχέση μέσα στο παιχνίδι ήταν πολύ έντονη.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Παναγιώτη Πέτσα του Big Brother 2

Είναι μοντέλο και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Ο Παναγιώτης Πέτσας είναι instagrammer. Στόχος και όνειρό του είναι να γίνει διάσημος και πλούσιος ηθοποιός στην Αμερική.

Παράλληλα, επιθυμεί να αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να κάνει καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες. Του αρέσουν η γυμναστική, τα τατουάζ, τα piercing, δηλώνει δεινός μάγειρας καθώς επίσης και λάτρης του γυναικείου φύλου! Ο Παναγιώτης Πέτσας είναι 22 ετών.

Η μάχη του Παναγιώτη Πέτσα με το βάρος του - Πώς από 130 κιλά έφτασε να έχει κοιλιακούς

Ήδη από την οντισιόν του GNTM 3, ο Παναγιώτης Πέτσας είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν είχε φτάσει να ζυγίζει 130 κιλά, μέχρι που πήρε την απόφαση να αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Σήμερα το σώμα του είναι τόσο καλοσχηματισμένο που μπορεί να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

«Ήμουν 130 κιλά. Ήταν κάτι που μου άλλαξε όλη τη ζωή. Έχω γενικά baby face και με το που αδυνάτισα φάνηκαν οι γωνίες, τα ζυγωματικά κλπ… Αποφάσισα να μπω σε αυτό το τρυπάκι και να αλλάξω όλη μου τη ζωή, να φτιάξω όλη μου την κατάσταση, να αρχίσω γυμναστική, διατροφή κλπ…

Και πείσμωσα και όσο πήγαινε έβλεπα τα αποτελέσματα και έλεγα “θέλω κι άλλο, να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου”. Δεν το έκανα για τα κορίτσια, το έκανα για τον εαυτό μου γιατί ήθελα να το αλλάξω αυτό. Σίγουρα η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε.

Με το που ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και διατροφή και άρχισα να βλέπω βελτίωση στον οργανισμό μου και στον εαυτό μου, άρχιζαν να αλλάζουν πολλά πράγματα, αντοχές, ενέργεια, ήταν όλα πολύ καλύτερα. Πριν ήμουν πιο κλειστός, αλλά μετά αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μου», είχε πει ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες στην Φωλιά των ΚουΚου.