Big Brother 2 - Ευδοκία: Η καταγωγή από το εξωτερικό και οι σπουδές του φαβορί για τον τελικό

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για εκείνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 - Ευδοκία: Η καταγωγή από το εξωτερικό και οι σπουδές του φαβορί για τον τελικό

Η Ευδοκία είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του αποψινού (17/12) τελικού του Big Brother 2. Από την πρώτη στιγμή κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι με την παρουσία της, να δημιουργήσει δυνατές φιλίες αλλά και μεγάλες έχθρες.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να «γεφυρώσει» το χάσμα ανάμεσα στην ίδια και κάποιους από τους συμπαίκτες της, ωστόσο η στάση της μέσα στο παιχνίδι και ο έρωτάς της με τον Νίκο Τακλή, με τον οποίο συναγωνίζεται απόψε για το έπαθλο, την έκαναν πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Ευδοκία του Big Brother 2

Γεννήθηκε στην Ουκρανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι πτυχιούχος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και yoga. Ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πάρτι σε διάφορα clubs της techno & house μουσικής κυρίως στη Γερμανία και την Ibiza.

Ανήσυχο πνεύμα, λάτρης της φύσης και του ελεύθερου camping, πιστεύει στην αυτοβελτίωση και στην αυτογνωσία. Ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση… Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά αλλά αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα μέσα από τη γλώσσα του σώματος! Τα τελευταία 4 χρόνια, είναι συνειδητά μόνη της και έχει περισσότερους άνδρες φίλους παρά γυναίκες.

Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με το πρώτο φιλί Ευδοκίας - Νίκου στο Big Brother 2 πριν τον τελικό

Ένα βήμα βρισκόμαστε πριν από τον μεγάλο τελικό - δείτε ποιος φαίνεται πως θα είναι νικητής - του Big Brother 2 και τα δυο ζευγάρια που έχουν μείνει μέσα στο σπίτι έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Ειδικά, ο Νίκος με την Ευδοκία που τους είδαμε σε πιο τρυφερές στιγμές από τα μέσα του παιχνιδιού και μετά.

Στο χθεσινό 14/12 μάλιστα επεισόδιο οι δυο τους ήρθαν και σε.. σωματική επαφή, αφού έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Το twitter βλέποντας αυτή την σκηνή πήρε "φωτιά".

Άλλοι σχολίασαν πόσο γλυκό ζευγάρι είναι και τους αποθέωσαν, ενώ άλλοι δεν δίστασαν να πουν πως το φιλί τους είναι ψεύτικος μιας και ο ένας φαίνεται να φιλά μάγουλο και ο άλλος σαγόνι.