«Υπήρχαν άνθρωποι που είπαν ότι αρνήθηκαν...» - Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει τα πάντα πριν το φινάλε των Μελισσών

Δίνει spoiler και για το συγκλονιστικό φινάλε

Ο ταλαντούχος νους πίσω από την τεράστια επιτυχία Άγριες Μέλισσες μας κράτησε συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Αντ1, Λευτέρης Χαρίτος, βρέθηκε στο The 2night Show την Τετάρτη 29/6 μαζί με άλλους ηθοποιούς της σειράς που μοιράστηκαν με το κοινό τις αναμνήσεις αλλά και την συγκίνησή τους τώρα που πλησιάζει το μεγάλο φινάλε.

Ο σκηνοθέτης, μίλησε για όλα και αποκάλυψε καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ηθοποιούς που είπαν άλλα για τη σειρά ενώ στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Expand player

Η εξομολόγηση του Λευτέρη Χαρίτου

Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της σειράς. «Μπήκε μέσα και μιλάγαμε 40 λεπτά περί ανέμων και υδάτων. Του έδωσα ένα κείμενο και του είπα ότι έτσι όπως μιλήσαμε να μιλήσει και σαν Ζάχος. Ήταν συγκλονιστικός» είπε για το κάστινγκ του Νίκου Κουρή.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αρνήθηκαν να παίξουν στις “Μέλισσες” και είπαν ότι αρνήθηκαν. Υπήρχαν άνθρωποι στην πρώτη σεζόν, επώνυμοι που είπαν όχι στην πρώτη σεζόν γιατί είχαν πολλή δουλειά. Ο Τάσος Νούσιας ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου είπε όχι γιατί φοβήθηκε καθημερινή σειρά εποχής και πολύ έντιμα βγήκε και είπε ότι το μετάνιωσε».

«Οι “Μέλισσες” ταυτίστηκαν πολύ με την πανδημία. Υπάρχει μια φοβερή ευγνωμοσύνη από τον κόσμο του “τι καλά που υπήρχατε και είχαμε κάτι να κάνουμε στις 10 το βράδυ”. Εμένα αυτό το πράγμα με συγκινεί φοβερά» είπε ακόμα ο σκηνοθέτης.

Όσο για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ανέφερε: «Η τελευταία σκηνή είναι πάρα πολύ συγκινητική. Όλοι θα φύγουν βαθιά χαρούμενοι Θα υπάρξει μια μικρή αδικία, μέσα σε εισαγωγικά, αλλά θριαμβεύει η ζωή. Η Μελίνα και ο Πέτρος έγραψαν το φινάλε και τέλος. Μας το έστειλαν και κλάψαμε όλοι. Ο Ροϊλός έπεσε με τη μούρη στο κρεβάτι και έκλαιγε μισή ώρα».

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο Πέμπτη 30/6

Πλησιάζει το μεγάλο φινάλε της τρίτης σεζόν των Άγριων Μελισσών, και δυστυχώς μαζί με τα ευχάριστα, του ήρωες του Διαφανίου τους ακολουθεί σχεδόν πάντα κάτι δυσάρεστο. Ακόμη δεν πρόλαβαν να χαρούν το γάμο της Δρόσως και του Κωνσταντή αλλά και την ανακοίνωση πως περιμένουν παιδί, και η είδηση πως ο Ακύλας (δείτε εδώ το τέλος του) δραπέτευσε προκάλεσε τρόμο και σκόρπισε την αβεβαιότητα στο χωριό.

Ποιος θα μπει πρώτος στο στόχαστρο του; Όλοι βρίσκονται σε επιφυλακή ωστόσο το λάθος γίνεται από εκεί που δεν το περιμένεις και ξαφνικά η Αιμιλία πέφτει θύμα απαγωγής από τον αδίστακτο Μεγαρείτη...

ΕΠ. 140 - Η είδηση της απαγωγής της Αιμιλίας απ’ τους άντρες του Ακύλα, πέφτει σαν κεραυνός και σύντομα αποκαλύπτονται στην οικογένεια Μεγαρίτη οι προθέσεις του Ακύλα. Η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του Δούκα, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση. Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου.

Ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η Ζωή κρυφά απ’ όλους παίρνει το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό κι αν είναι ανατροπή: Από τις Άγριες Μέλισσες πάει Σασμό

«Το φινάλε τελικά τον βρίσκει...» - Το spoiler του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τις Άγριες Μέλισσες