The 2night Show: Αυλαία παρέα με τις Άγριες Μέλισσες - Η συγκίνηση μετά από τόσα επεισόδια και το συγκλονιστικό φινάλε

Αρκετά φορτισμένο το κλίμα...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
The 2night Show: Αυλαία παρέα με τις Άγριες Μέλισσες - Η συγκίνηση μετά από τόσα επεισόδια και το συγκλονιστικό φινάλε

Αυλαία έριξε την Τετάρτη 29/6 το βράδυ η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show, και δεν γινόταν να μην είναι καλεσμένοι οι ηθοποιοί από τις Άγριες Μέλισσες, τους οποίους φιλοξένησε όλους έναν προς ένα στο πλατό του όλα αυτά τα χρόνια.

Πλησιάζει και για την αγαπημένη σειρά το τέλος, μιας και μετά από τρία χρόνια, 445 επεισόδια, αμέτρητες δύσκολες και απαιτητικές σκηνές και εξομολογήσεις, έρχεται το μεγάλο λυτρωτικό φινάλε και οι περισσότεροι βρέθηκαν στην εκπομπή για να μιλήσουν για αυτό, όπως ο Γιάννης Βασιλώττος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Χρήστος Πλαΐνης, η Αμαλία Καβάλη και άλλοι.

Η συγκίνηση των ηθοποιών από τις Μέλισσες στον Γρηγόρη

Οι ηθοποιοί δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά αλλά και τη συγκίνησή τους για το τέλος της σειράς, με τον Γιάννη Βασιλώττο να θυμάται όλες εκείνες τις σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όπου έφαγε εννοείται ξύλο, κάτι που φυσικά διακωμώδησε.

Η Αμαλία Καβάλη από την πλευρά της είπε ότι από τη σειρά, εκείνο που θα κρατήσει είναι η ευγένεια σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτου, σε δύσκολες συνθήκες ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδυόταν, τον Κυριάκο τον οποίο χαρακτήρισε μποέμ και έξω καρδιά τύπο.

Ο Χρήστος Πλαΐνης προσέγγισε τη συγκεκριμένη δουλειά λίγο πιο συναισθηματικά, λέγοντας πως όλο αυτό που έζησε με τους συναδέλφους του στις Άγριες Μέλισσες ήταν βάλσαμο.

Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία - Η δίψα του για αίμα δεν σταματά όμως εκεί...

Πλησιάζει το μεγάλο φινάλε της τρίτης σεζόν των Άγριων Μελισσών, και δυστυχώς μαζί με τα ευχάριστα, του ήρωες του Διαφανίου τους ακολουθεί σχεδόν πάντα κάτι δυσάρεστο. Ακόμη δεν πρόλαβαν να χαρούν το γάμο της Δρόσως και του Κωνσταντή αλλά και την ανακοίνωση πως περιμένουν παιδί, και η είδηση πως ο Ακύλας (δείτε εδώ το τέλος του) δραπέτευσε προκάλεσε τρόμο και σκόρπισε την αβεβαιότητα στο χωριό.

Ποιος θα μπει πρώτος στο στόχαστρο του; Όλοι βρίσκονται σε επιφυλακή ωστόσο το λάθος γίνεται από εκεί που δεν το περιμένεις και ξαφνικά η Αιμιλία πέφτει θύμα απαγωγής από τον αδίστακτο Μεγαρείτη...

ΕΠ. 140 - Η είδηση της απαγωγής της Αιμιλίας απ’ τους άντρες του Ακύλα, πέφτει σαν κεραυνός και σύντομα αποκαλύπτονται στην οικογένεια Μεγαρίτη οι προθέσεις του Ακύλα. Η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του Δούκα, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση. Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου.

Ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η Ζωή κρυφά απ’ όλους παίρνει το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του…